Yinyoga

”Life is what happens while you are busy making other plans” - John Lennon

Ge dig själv en dag av att bara vara, slappna av och fylla på. Du kommer att upptäcka mer av din kraft och glädje samtidigt som du kommer lära dig ett nytt sätt att förhålla dig till dina tankar.

Det är dags nu att säga stopp för orimliga krav både på oss själva och andra. Det är inte meningen att vi skall vara produktiva maskiner som skall leverera utan meningen är att vi skall göra något vi mår bra av, känna glädjen när vi bidrar och ha tid att uppleva livet som pågår här och nu.

Dom här två dagarna kommer du få praktisera stärkande yoga och meditation som gör att du få mer kontakt med dig själv, din sanna natur och din inre röst, den som vet vad som är bra för dig.

Vi släpper taget om gamla föreställningar och mönster som inte gynnar oss längre och skapar plats för mer av det vi vill ha i vårt liv. När vi praktiserar yinyoga får vi en förnimmelse och en tillit om vad som händer när vi inte är i vårt görande, den delen som alltid är aktiv och på väg någon annanstans. Vi lär oss att slappna av på djupet och kommer i kontakt med vår sanna essens.

När bruset omkring oss tystnar är det lättare att höra sin egen inre röst och att faktiskt också lyssna till den.

Det är både till för dig som är nyfiken på yoga och mindfulness eller för dig som är van utövare.

När
Lördag den 18 augusti 9.oo – 17.00

Var
Järla sjö

Så här ser dagen ut
kl 9- 10.30 – yoga
kl 10.30 – 12.00 – Inspirationsföreläsning
kl 12-13 – Lunch
kl 13- 17 – yoga,  meditation, visualisering och reflektion.

Anmälan
Mejla till boka@annetteforslund.se 

Investering
Endast 999 kr som du swishar  till 0734-303880

Har du inte swish så betala in på handelsbanken,
Cl.nr: 6165
Kontonummer: 187986908, och uppge “Miniyogaretreat” i anmälan .
Swishnummer: 0734-303880

Vi kommer bjuda på en lunch som ingår i priset. Den är glutenfri, laktosfri och vegetarisk och är mellan 12.00-13.00.

Alla kan vara med på mini yoga reatreatet. Både du som har yogat länge och du som aldrig har yogat. Ta med egen yogamatta och bekväma kläder som du kan röra dig i.

Inspirationsföreläsningarna kommer att handla den livsfilosofi jag lever efter. Hur vi kan säga stopp för orimliga krav både på oss själva och andra. Det är inte meningen att vi skall vara produktiva maskiner som skall leverera, meningen är att vi skall göra något vi mår bra av, känna glädjen när vi bidrar och ha tid att uppleva livet som pågår här och nu. Hur tankarna skapar våra liv och hur vi kan förhålla oss till livet på ett mer avslappnat sätt. Hur vi kan attrahera det vi vill ha mer av igenom att skapa en gott mående i oss själva.

Om du vill vara med så bokar du din plats genom att swisha 999 kr. Har du inte swish så betala in på handelsbanken, Cl.nr: 6165 Kontonummer: 187986908, och uppge “Miniyogaretreat” i anmälan .  Retreatet kommer bli fullbokat så betala in så snart du kan.

 

Naturen är i en ständig förändring och nu kan vi nästan se hur löven växer från dag till dag. Vi är också en del av naturen, vi är inte separerade från den. Det som skapar lidande är när vi håller fast vi något som redan varit. När vi vägrar förändring. Vi försöker kontrollera tonåringen, mannen och de yttre omständigheterna. Vi försöker gå tillbaka till något som redan passerat. Allt passerar och snart är vi döda. Håll inte kvar vid något som inte ger dig glädje. Åk med i livet, upptäck och utforska. Säg JA till det nya, släpp det gamla. Låt det finnas rörelse i dit liv. Stagnation skapar sjukdom och problem. När vi inte bjuder in förändringen är det som vi försöker kontrollera årstiderna. Oavsett vad vi tycker som kommer våren bli till sommar.
Release, Relax and Letting go 

Skall bli kul att ses.

 

 

Information

18 augusti 2018
Järla sjö
Järla sjö
999 kr