Skapa Dig ett nytt Liv !

Stressfri – Bra grundade beslut – Bättre relationer – Lugn och harmoni – Frihetskänsla - Visdom

Oavsett om du vill ha ett nytt jobb, starta eget företag, finna din drömpartner eller helt enkelt sluta oroa dig for framtiden är den har workshopen for dig.
Vi kommer under två dagar med samtal och övningar att göra en djupdykning i bättre mående, att hitta den lugna plats i oss själva där kreativiteten och potentialen finns.
Martin och Annette kommer att förklara hur du skapar din livsupplevelse och själva kärnan i hur allt i livet fungerar. Det handlar om en naturlagar precis lika sanna som gravitationen. Förstår man den naturlagarna sa har man kraft att skapa mirakel, förbättra all sina relationer och leva ett lugnt liv i visdom.

Martin och Annette kommer att förklara hur du skapar din livsupplevelse och själva kärnan i hur allt i livet fungerar. Det handlar om en naturlag precis lika sann som gravitationen. Förstår man den här naturlagen så har man kraft att skapa mirakel.

Martin Järnland jobbar som transformativ coach och har arbetat med företagsledare som fördubblat sin kapacitet, med utbrända som på kort tid återgått till jobbet med mer energi än någonsin och föräldrar som skapat en helt ny relation med sina barn de aldrig trott var möjligt. Han en av huvudlärarna på Supercoach Academy i USA. Här kan du läsa mer om Martin, www.strengthinside.com

Anette Forslund har en djup erfarenhet i att guida människor till frihet och bättre mående, hon kommer i september vara klar med sin utbildning på Supercoach Academy.

Information

30 sept kl 17.00 -21.00 - 1 okt kl 9.30-16.30
I Stockholm
Stockholm
2 250 kr / earlybird 1 750 kr till och med 17 juli
Föranmälan och betalning krävs eftersom det är begränsat antal platser. Välkommen!

AnmälanDetta mail skickades från formuläret "Workshop"