Våga säga JA

Av Annette Forslund

 Våga vinna

I dag har jag och mina kompisar hittat pengar 🙂 Vi investerade i bitcoin och andra krypotovalutor och vi har både förlorat och tjänat pengar. Men idag hittade vi bitcoin som vi trodde vi inte kom åt. När vi köpte  bitcoin kostade en bitcoin 6000 kr och idag ligger kursen på nästan 100 000kr. Många tror att den kommer gå upp till en miljon och en del tror att den kommer gå ner. Tänk vad härligt det vore om man kunde se in i framtiden då visste jag om jag skall behålla bitcoin eller sälja dem. Men ingen vet fast många säger att de vet.  Det jag vet iallafall är att jag tror man behöver våga vinna när det gäller allt i livet. Säga ja till det okända, till det man inte vet utgången till. Och egentligen vet vi inte utgången på något utan vi bara tror att vi vet. Vi tror att det kommer fortsätta ungefär som det varit. Det är där vi går in i den största fällan. Det blir ofta som man tror. Så tror du att det går så har du rätt och tror du att det inte går så har du också rätt.

Tänk om du kunde tro något helt annat och inte låta gårdagens misstag skapa din nya framtid.

För tänk om verkligheten inte är inte vad du ser utan vad du har projicerat. Det är inte vad du har känt utan vad du bestämt. Det är inte vad du har upplevt utan hur du kommit ihåg det.  Och det är inte vem som har dykt upp utan vem du har kallat.

God natt i vinterlandskapet

☃️ ❄️❄️❄️

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette