Tro på dig själv och gör det du vill göra

Av Annette Forslund

Du kan så mycket mer än vad  du tror

Jag träffar dagligen härliga, kompetenta kvinnor som sitter inne med så mycket visdom och kunskap. Det är bara ett problem, de förstår inte det själva. Det är det enda problemet som existerar. Att vi inte ser vår egen förmåga och verkligen tror på oss själva. Vi jämför oss med andra som gör det vi vill göra och tror att vi inte kan.  I jämförelse med dom så kommer vi aldrig att lyckas. Det är där vi gör den största tankevurpan. Vi jämför oss med helt fel människor. Om du istället skulle tänka på de människor du skulle vilja hjälpa så ser du att du kan mer än vad de kan på ditt speciella område.

Sätt dig ner och skriv ner allt du har lärt dig och allt du kan. Det kommer bli en väldigt lång lista. Du behöver boosta dig själv. De största lärdomarna har vi inte studerat oss till, utan dem har vi fått genom våra egna erfarenheter. Det är just från dem, ofta de mindre sköna stunderna, vi har vuxit. Vi har kanske fått omvärdera saker i våra liv och sitter nu inne med kunskap och visdom du kan dela med dig av andra. Hela du är full av livsvisdom. När din livsvisdom blandas med dina kunskapsområden så skapar du en produkt som är unik. Det finns bara en av dig, jag lovar.

En ny visdomsdryck

Tänk om jag kunde ge dig en dryck som gjorde att egots dömande röst bara tystnade. Då skulle du vakna upp till en verklighet där du verkligen såg ditt eget värde och allt du kan åstadkomma i den här världen. Du skulle inte vara rädd längre att bli dömd och bry dig om vad andra tycker om dina beslut. Du vet ju vem du är och du vet att det är väldigt viktigt att lyssna till din hjärta och själs röst. Du vet att det är därför du kom hit, du vet att du har en viktigt uppgift att utföra.

Jag skickar dig fyra filmer gratis när du sett den här
mejla mig [email protected]

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette