Ta hand om dina behov på semestern.

Av Annette Forslund

Hur tar du hand om dig på semestern? Tar du hand om dig själv lika bra som du tar hand om alla andra ? Gör du det du längtar efter eller det du tror du måste ? Semester är en tid då många behov skall bli tillfredsställda och ofta är de rätt så olika. Jag kom ihåg en semester jag hade med mina tre barn när de var 8. 14 och 16 år. Vi var i Grekland och alla hade olika behov. Minstingen ville bada i pool mest hela tiden, en tonåring ville sova till kl 13 på dagen och den andra tonåringen vill jobba på sin solbränna  vid havet 🙂 Det var lite pyssel att få till det men det gick.

Numera har jag bara en unge att ta hänsyn till. De andra är vuxna och reser som de själva vill. Just nu har jag svårast att ta reda på vad jag faktiskt själv vill, vad har jag egentligen för behov? Nu när jag har min egen tid, en tid många längtar efter så vet jag inte vad jag skall göra av den. En ny och lite skrämmande och ovan känsla. Kanske det är därför vi alltid har något att sysselsätta oss med. måla om huset, renovera, fixa och trixa.

Vad skulle du göra om du fick 10 miljoner insatta på banken idag ? Svaret på den frågan talar oftast om för dig vilka behov du har. Oavsett vilka svar du får så rekommenderar jag dig att lyssna till dem. Behöver du vila, gör det? Behöver du vara lite mer galen, var det. Lyssna till dina behov, den inre visa rösten  och var glad att du hör den. Själv tänker jag gå och träna, behöver röra på mig efter en veckas solande och badande i ett superhett Grekland.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette