Stillheten inom oss

Av Annette Forslund

Sitter här mitt i natten och kan inte sova. Kom hem ifrån Los Angeles i går och har Jetleg.  Min tid inom mig är inte som klocktiden utanför. Precis så är det med det jag har lärt mig under de här nio månaderna jag har utbildat mig till Transformativ coach. Det som händer på utsidan har inte så mycket med min insida att göra. Det är alldeles fantastiskt att leva med  den insikten. Jag kan verkligen känna att det finns en djupare del av oss som förblir orörd oavsett av som har hänt oss under våra liv. Det är vår medfödda hälsa – vår djupare sinne – gnistan inom. Ju mer jag går in till utrymmet inuti, desto vackrare blir mitt liv. Mina sinnen blir förhöjda och jag lever med en större känsla av lätthet, glädje och flöde. Jag blir uppfylld av kärlek, och jag kan se att min närvaro utstrålar en känsla av  lugn som väcker människorna omkring mig till sin stillhet och visdom. Det är allt som behövs, vi behöver inte gå i terapi utan det vi behöver göra är att se att vi bara är en tanke ifrån vårt välmående.

Så istället för att göra det till ett problem att jag inte kan sova när alla andra sover så njuter jag av att sitta här i den tysta natten med mig själv. Det blir bara ett problem om jag gör det till ett. Det är vad jag tror om vad som skall hända om jag inte sover som skapar stress. Om jag börjar tänka på hur trött jag kommer vara i morgon och att jag kommer att vända på dygnet och så vidare.

Jag tror istället att min inre medfödda hälsa alldeles av sig själv kommer att ställa det till rätta. Det är ingenting jag behöver bekymra mig om. Ju mer jag lever i den här förståelsen så kan jag se att det faktiskt inte är mycket alls jag behöver bekymra mig om. Jag kan bara släppa taget och “go with the ride”, det är då mirakel sker.

 

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette