Semester i juli med skratt, yoga och gemenskap

En vecka av fantastisk mat, kristallklart hav och härlig yoga.

Anmäl dig här 07/07

Vakna till doften av lavendel och citronträd, hör fåglarnas kvitter och sträck ut kroppen med mjuka yogaövningar med utsikt över havet.

Ta med dig dina barn, din partner, en vän eller åk själv. Släpp alla krav på vad du måste och borde och bara va. Det här är en vecka av garanterad sol, sköna bad, yoga, och gemenskap.

Vi startar dagarna med yoga ute på terassen där vi har utsikt över det turkosblå havet. Vi fyller på med både kraft, lugn och harmoni. Sedan äter vi en god frukost innan vi tar en promenad på stranden, tar ett dopp i havet , eller bara sitter tysta och insuper atmosfären.

Lunchen avnjuter vi på någon av de grekiska tavernorna. Efter lunchen finns det möjlighet för utflykter om man vill.  Runt 19-20 äter vi en hel fantastisk middag tillsammans under vinrankorna. Maten är ekologisk och hemlagad av Anastsia som driver och äger Residenza Voukelarl.

Några av dagarna får ni lyssna till Annette när hon berättar om konsten att följa sitt inre, det kommer ge er nya tankar, inspiration och härliga skratt. Vi kommer också avsluta några av kvällarna med sköna meditationer.

I priset ingår:

6 Morgonyoga klasser
2 Kvällsmeditationer
2 Föreläsningar/ Inspiration
7 Frukostar,
1 Lunch
5 middagar med vin, fisk och kött eller vegetarisk mat

Platsen på Kreta

Plakias, Souda Bay- Crete
Residenza Voukelari, Traverna & Studios

Athanasia och Stelios kommer ta hand om oss under vistelsen. Måltiderna som serveras är något utöver det vanliga. Platsen där vi kommer ha vår morgonyoga är med havsutsikt över Souda stranden (2 minuters promenad) med två restauranger där vi äter våra luncher.  Att promenera in till Plakias tar cirka 30 minuter, där finns bra restauranger, några butiker och en skön kvällsatmosfär. Här kan du även ta båtutflykter från hamnen. Vi hjälper gärna till med tips på utflykter I närområdet.

Annette är livsinspiratören  som drivs av att skapa ett eget liv där hon får leva fullt ut som hon själv vill och inte av begränsningar skapade av samhället. Hon älskar värme, yoga och skratt och delar gärna med sig av sin egen visdom och metoder hon använder i sitt eget liv. Lär mer här https://annetteforslund.se/#partner

Flygbiljetten
Bokas själv och enklast är att boka direktflyg med Norweigan till Kreta, Chania Intl Airport eller Heraklion Intl Airport. https://www.norwegian.com/se/ båda fungerar lika bra. Det finna flera avgångar varje dag. När du bestämt dig för att åka med så rekommenderar vi att du bokar flygbiljett i samband med att du får en faktura från oss och betalar anmälningsavgiften på 3000 kr.

Ankomst Chania flygplats – cirka 1:25 tim med bil till Plakias
Ankomst Heraklion flygplats – cirka 1:40 tim med bil till Plakias

Berätta om du behöver bli upphämtad.

Incheckning från 16.00 på söndagen den 7 juli.
Välkomstmiddag 20.00.

Det är begränsat antal rum så vill du va säker på att du kan följa med så boka din plats redan idag.

Priser:
8.500 kr i eget rum.
7.500 kr per person i dubbelrum.
5.000 kr för barn under 18 år.

Anmälningsavgift 3.000kr (återbetalas ej vid avbokning)

Betala in till Handelsbanken,
Kontonummer: 237 509 288
Cl: 6165

Ta gärna med egen yogamatta och kudde att sitta på.

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

07/07
Kreta
från 7500 kr beroende på typ av rum. Flygbiljetten ingår inte utan den bokar du själv.

8.500 kr i eget rum.

7.500 kr per person i dubbelrum.

5.000 kr för barn under 18 år.

Anmälningsavgift 3.000kr (återbetalas ej vid avbokning)

Betala in till handelsbanken,
Kontonummer:237 509 288
Cl: 6165