Yogaresa till Grekland i juli

Ge dig själv en vecka av yoga, svalkande bad, sol och självboost

Anmäl dig här 07/07

Livsbejakande yogaretreat för alla

Vakna till doften av lavendel och citronträd, hör fåglarnas kvitter och sträck ut kroppen med mjuka yogaövningar med utsikt över havet.

Boka en vecka i sommar med dig själv, med en vän eller ditt barn.  Släpp alla krav på vad du måste och borde och ge dig själv en vecka av garanterad sol, sköna bad, yoga, meditation och självboost.

Fyll på med energi och glädje och lär dig massor av måbra strategier som du kan använda när du är tillbaka i vardagens ekorrhjul. Den här resan är för dig som vill leva mer i glädje både i arbetslivet och med familj och vänner.  En resa för dig som är intresserad av att utvecklas och är nyfiken på nya vägar. Den är både för dig som aldrig har yogat och för dig som är en van yogautövare.

Vi startar dagarna med yoga ute på terassen där vi har utsikt över det turkosblå havet. Det gör att vi kommer i mer kontakt med vår egen kropp som i sin tur leder till att vi får mer lugn, mod och klarhet. Sedan äter vi en god frukost innan vi tar en promenad på stranden, tar ett dopp i havet  eller bara sitter tysta och insuper atmosfären. Innan lunch är det dags för en inspirationsföreläsning som kommer att ge dig nya tankar, inspiration och härliga skratt. Lunchen avnjuter vi på någon av de grekiska tavernorna. Efter lunchen finns det möjlighet för utflykter om man vill. Senare på eftermiddagen är det dags för ytterligare ett yogapass innan vi  äter middag tillsammans. Vi  avslutar dagen med en stilla och skön meditation.

I priset ingår

-6 Morgonyoga klasser
-3 Kvällsmeditationer
– 5 Föreläsningar/ Inspiration
-5 Eftermiddags Yogaklasser/föreläsningar
-7 frukostar,
-1 lunch
-5 middagar
– 1 “ledig” dag

Så här kan en vanlig dag se ut:

7.00-8.30 Yoga
8.30-10.00 Frukost
10.00- 11.00 Egen tid
11.00-12.30 Empowering föreläsning
12.30-13.30 Lunch
13.30- 18.00 Egen tid
18.00-19.45 Yoga/Empowering föreläsning
20.00-21.30 Middag
21.30-22.00 Meditation

Platsen på Kreta

PLAKIAS, SOUDA BAY- CRETE
RESIDENZA VOUKELARI, TAVERNA & STUDIOS

Athanasia och Stelios kommer ta hand om oss under vistelsen. Måltiderna som serveras är något utöver det vanliga. Platsen där vi kommer ha vår morgonyoga är med havsutsikt över Souda stranden (2 minuters promenad) med två restauranger där vi äter våra luncher.  Att promenera in till Plakias tar cirka 30 minuter, där finns bra restauranger, några butiker och en skön kvällsatmosfär. Här kan du även ta båtutflykter från hamnen. Vi hjälper gärna till med tips på utflykter I närområdet.

Kursledarna
Både Annette och Tatjana drivs av passion och lust och har jobbat med människor i utveckling de senaste 15 åren. Båda är personligt josfri och är “dem dom är” de kliver inte in i olika roller när de håller sina retreats och utbildningar. De som kännetecknar de båda är deras ärlighet och deras fan anamma samtidigt som de har en stor portion av glädje och förmågan till medkärlek.

Tatjana brinner för att boosta kvinnor till självkärlek med hjälp av olika verktyg som hon själv använder sig av. Hon stöttar dig att bli mer dig själv och att ta dina egna behov på allvar. Du är den viktigaste personen i ditt liv. Hon är entreprenör sedan 25 år och har de senaste 10 åren drivit en egen yogastudio i Vasastan i Stockholm. Där erbjuder hon olika yogaklasser, workshops, coaching, samtal och även sin kroppsbehandling- taktil i harmoni.
Vill du veta mer om Tatjana och vad hon gör www.touchcenter.se

Annette är livsinspiratören  som drivs av att skapa ett eget liv där hon får leva fullt ut som hon själv vill och inte av begränsningar skapade av samhället. Hon älskar värme, yoga och skratt och delar gärna  med sig av sin egen visdom och metoder hon använder i sitt eget liv. Lär mer här https://annetteforslund.se/#partner

Flygbiljetten
Bokas själv och enklast är att boka direktflyg med Norweigan till Kreta, Chania Intl Airport eller Heraklion Intl Airport, båda fungerar lika bra. Det finna flera avgångar varje dag. När du bestämt dig för att åka med så rekommenderar vi att du bokar flygbiljett i samband med att du får en faktura från oss och betalar anmälningsavgiften på 3000 kr.

Ankomst Chania flygplats – cirka 1:25 tim med bil till Plakias
Ankomst Heraklion flygplats – cirka 1:40 tim med bil till Plakias

Berätta om du behöver bli upphämtad.

Incheckning från 16.00 på lördag den 7 juli.
Välkomstmiddag 20.00

Ta gärna med egen yogamatta och kudde att sitta på.

 

 

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

07/07
Kreta
från 9.900 kr beroende på typ av rum. Flygbiljetten ingår inte utan den bokar du själv.

11.900kr i eget rum

10.900 per person i dubbelrum

9.900 per person i trebäddsrum

5.000 kr för den person som följer med och inte deltar på yogan och meditationerna.

Anmälningsavgift 3.000kr (återbetalas ej vid avbokning)
Swish till nummer 0707 - 348302 (Tatjana Jacobsen) eller transfer to
Danske Bank Clearingsnummer: 1278 Kontonummer: 0587148
Kom ihåg att skriva namn och YogaKreta