Upptäck Yoga Glädje och Indien

Följ med oss på en oförglömlig resa till Goa den 5.e november 2017

Nu kan du följa med oss till underbara Indien och uppleva solen, dofterna och havet. Lämna det mörka Sverige i november
och kom med till ett Indien som inte lämnar någon oberörd.
VI lovar!

Om du vill du börja leva ditt mer inifrån och ut istället för utifrån och in så är det här en resa för dig. Efter 20 års resande till Indien vill vill nu ta med dig som precis som oss vill fokusera på det som ger mening i livet. Det som skapar glädje och gemenskap. Vi är helt övertygande om att utan glädje så spelar det ingen roll vad vi gör i livet. Och tvärtom. med kontakt med livet inom oss så blir livet ett magiskt äventyr.

Nu är det dags att dela med oss av våra stora passioner – Indien, yoga och glädje

Vi börjar varje morgon med yoga i soluppgång och varje kväll med meditation i solnedgång. Vi kommer att promenera längst den långa vackra stranden, dricka gröna smoothies, lyssna på inspirationsföreläsningar och ha tid att reflektera. Det finns också Ayurvediska behandlingar och härlig massage för en en fjärdedel av svenska priser. Vill man så finns det också tid för lite shopping och möjligheter att åka ut på havet och se delfinerna leka.

Yoga för nybörjare och avancerad
Yogan är både för dig som yogat lite och för dig som är en avancerad yogi. Vi kommer att använda oss av hatha yoga och yin yoga, pranayama (andningsövningar) och meditation.

IMG_3241

När
Retreaten börjar den 5 november kl 1000 och slutar den 11 november kl 1700.

Så här kan en dag se ut
kl 6.30-800 yoga
kl 8.00 frukost relaxtid
kl 12-13 inspirationsföreläsningar/ workshops/ coaching
kl 13-18 fri tid
kl 18-19 lugn yoga
kl 20.30 -21.00 meditation

Kostnad
för hela veckan är 10 900 kr. Då igår frukost och boende i en bungalow som du delar med en annan person. Vill du bo själv så tillkommer en kostnad på 3000 kr.

Kom en vecka innan och ta med barnen
Veckan innan är det höstlov så kom en vecka innan och ta med ungen 🙂 Sedan kan vi tillsammans se till att barnen åker hem till Sverige trygga och säkra med en vuxen person och mamma får stanna kvar en vecka till. Då kan ni boka en egen bungalow på samma ställe eller någon nära, det finns mycket att välja på i olika prisklasser. Hör bara av er till oss så fixar vi.

Flygbiljetten
Bokas själv och det finns många flyg att välja på. Sök på  www.momondo.se så hittar du olika alternativ beroende på din budget. Flygbiljetterna ligger mellan 4500 kr – 7500 kr tur och retur. När du bestämt dig för att åka med så rekommenderar vi att du bokar flygbiljett i samband med att du får en faktura från oss och betalar anmälningsavgiften på 3000 kr.

Transfer
Transfer kan beställas och i möjligaste mån samordnar vi transfer för att dela på kostnaden. Kostnaden beror på hur många som delar. Det andra alternativet är att ta taxi på egen hand.

Resevillkor
Vi följer följande “Allmänna villkor för paketresor” som Konsumentverket/KO och Svenska Resebyråföreningen har träffat överenskommelse om. http://www.inshapetravel.se/resevillkor-2esevillkor

Maxantal är 20 personer och vi fyller bungalowerna allt eftersom anmälningarna kommer in. De som anmäler sig först får bungalowerna närmast havet och de som anmäler sig sist längst bort.

Jag åker hem grundad, känslosam, vemod (alltid vid uppbrott). Stark kärlek till alla som deltagit, till vår gemensamma resa, till skönheten som alltid växer i goda möten, hur vi alla blir vackrare och mer sammansatta ju mer vi visar oss för varandra. Tack!

– Elisabeth Wollsen psykolog

Vi rekommenderar dig att komma några dagar innan så du hinner landa:
För dig som vill förlänga resan ring gärna Marie 070-499 4346 eller Annette 0734-303880 så delar vi gärna med oss om bra ställen att bo på, äta, få massage, flyg etc.

Du är varmt välkommen att följa med oss och vi törs lova att du inte kommer att ångra dig däremot kan vi inte lova att du kommer återvända hit igen, igen och igen…

Information

söndag 5 november kl 10:00 - lördag 11 november kl 17:00
Goa Ashwem
Anahata Resort
10 900 kr

Kom ihåg att du behöver ha visum till Indien.
Som du kan söka på nätet.