Webbinar om Transformativ Coaching

Anmäl dig här 11/12

Vad är Transformativ coaching?

Transformativ coachning hjälper dig att skapa tillit till dig själv, till den du på djupet är. Den hjälper dig att utgå från dig själv och inte från ditt tänkande om hur saker borde vara. Inte heller från andras tyckande och tänkande. När du utgår från ditt personliga och unika jag, din egen sanning och sårbarhet, händer något. Inifrån den platsen utgår allt annat. I allt du är och gör.

Transformativ coaching hjälper till att skapa klarhet.  När du inte har tillgång till dig själv och din klarhet är det på grund av surret i huvudet. Vi blir kidnappade av våra tankar, tänkandet blir till ett fängelse där vi försöker lösa våra problem. Men vi kan aldrig lösa våra problem ifrån fängelset vi behöver först bli frigivna.

Tänk om din tankar inte är sanna. Tänk om du kunde ta dina tankar lite mer opersonliga. Det är vår tro som skapar våra tankar som vi fastnar i och i sin tur vår verklighet. Allt handlar om ditt ”mindset ”. Jag kommer hjälpa dig att se vad dina mentala barriärer ligger och hjälpa dig att se något nytt. Från den platsen kan du sedan skapa det du längtar efter.

Om du ser tillbaka på ditt eget liv så kanske du kan se hur flera livsavgörande händelser bara har blivit utan att du har styrt. Du kanske också kan se alla gånger du har försökt att tänka ut något på förhand, kanske forcerat och kämpat och vad resultatet har blivit. Det handlar inte om att sluta tänka för det går inte. Inte heller inte om att bara tänka positivt eller att tänka annorlunda. Utan det handlar om att börja se hur tankarna fungerar  och ju mer du ser desto mer kommer du att kunna välja medvetet och inte på autopilot. Du kommer att få uppleva en större klarhet  och på så sätt också se din egen väg.

Det handlar inte om att det är något fel på oss själva, eller om något som vi ska träna på för att bli bättre. Istället är det en inställning till hela existensen, att vårt varande – den du är,  är vår fabriksinställning. Medfött och helt naturligt. Varandet ger klarhet och du ser vad du ska göra, vad nästa steg är. Görandet sker sedan i lätthet utan kamp och på ditt eget rätta sätt.

I ett större perspektiv blir det också en tillit till själva livet, till livsenergin och något som är större. Det ger också en vila, trygghet och perspektiv. Det går att välja lycka och glädje.

Det här samt de mer praktiska bitarna om ur utbildningen är upplagd kommer jag prata mer om i mitt webbinar den 11 december klockan 19.00-19.45, där finns det även möjlighet att ställa frågor.

Om ni har några frågor eller funderingar maila gärna till min assistent Tess, boka@annetteforslund.se.

Glöm inte att anmäla dig så att du kan få länken till webbinaret.
Vi behöver din mail för att du ska få en en länk utskickad till webbinariet som du behöver för att komma in.
Vi kommer använda oss av zoom.se.

Får du inget mail med länken? Kolla i skräpkorgen, ibland hamnar det där.

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

11/12
Gratis