Transformativ Coaching

Anmäl dig här 05/12

Du får reda på vad Transformativ coaching är och hur du kan jobba med det. Vad den största skillnaden mellan Transformativ coaching och “vanlig” coaching.
Vem utbildningen vänder sig till och hur utbildningen är upplagd.

Har du ett intresse för människor och hur vi egentligen fungerar? Vad är det som gör att vi  förändrar oss själva och gör mer av det vi vill?

Har du funderat på att utveckla dig själv och samtidigt kunna jobba med något du verkligen känner att du brinner för och tycker är roligt?

Kanske hjälper du dina nära och kära redan idag med att ge dem råd och lyssnar när de har problem. Kanske jobbar du redan med människor i en coachade roll och vill ha en utbildning att luta dig mot.

Vill du starta eget företag men känner att det är ett stort steg att ta och behöver mer mod och förståelse  hur man gör?

Under webbinariet kommer jag  berätta om vad Transformativ coaching innebär, hur utbildningen  är upplagd och vad  den leder till. Jag kommer också att berätta hur du kan skapa din coachingverksamhet så att du verkligen ska kunna använda den kunskap du lär dig för att coacha andra.

Om ni har några frågor eller funderingar maila gärna till min assistent Tess, boka@annetteforslund.se.

Glöm inte att anmäla dig så att du kan få länken till webbinaret.
Vi behöver din mail för att du ska få en en länk utskickad till webbinariet som du behöver för att komma in.
Vi kommer använda oss av zoom.se.

Var: På webben framför din dator.

När: Den 5 december kl 20.00-20.45.

Pris: Helt gratis

Får du inget mail med länken? Kolla i skräpkorgen, ibland hamnar det där.

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

05/12
Datorn
Gratis