Transformativ Coachutbildning

Skapa det omöjliga och möt utmaningar från en trygg plats i dig själv.

Anmäl dig här 12/03

Vakna upp till din djupare potential

För elva år sedan skapade jag Nya Tidens Coachutbildning med ICF kärnkompetenser som riktlinjer, för att utbilda människor i konsten att coacha både sig själv och andra. Många som gått utbildningen jobbar idag som coacher eller använder coachingen i sitt jobb både som egna företagare och som anställda.

“Nya Tidens coachutbildning har gjort att jag utvecklas massor. Jag har skapat en livsvision och är mer i kontakt med mig själv och vad jag vill. För mig har kursen varit ovärderlig, en startsträcka för egen personlig utveckling och jag kommer att rekommendera alla jag känner att gå utbildningen eller att prova vara elevklienter”  – Maria Hällgren

Med tiden kände jag att det var något som fattas med ICF kärnkompetenser och hittade den sista pusselbiten när jag själv utbildade mig till Transformativ coach i USA av Michael Neil. Den nya Coachutbildningen ger dig det bästa av två världar. Du lär dig skillnaden mellan transactional coaching ( mer traditionell coaching)  och transformativ coaching, hur och när du kan använda dem med olika klienter beroende på var de själva är någonstans i sin egen utveckling. Du kommer att bli en  fenomenal coach när du  lär dig att följa och lita på din intuition och förstå vilken otrolig potential du besitter.

Utbildningen är på totalt 60 timmar som leder till att du blir  Transformativ coach. Under programmet kommer du att vakna upp till en djupare potential och förstå hur vi människor egentligen fungerar. Som ett resultat kommer du att kunna hjälpa andra människor att transformera sina liv till det bättre. Du kommer kunna hjälpa dem att släppa sina begränsningar så de når sina resultat de önskar.

Om du redan är ICF-diplomerad coach kan du gå den här utbildningen och börja använda dina tidigare kunskaper från en helt annan nivå och få hjälp med att komma igång med  din verksamhet.

Programmet

Utbildningen handlar om att öka förståelsen för hur vi människor fungerar. Vad  det är som håller oss tillbaka och hur vi fastnar i tankar och beteenden som inte gagnar oss och tar oss till en framtid vi önskar. Den ger dig en ökad tro på dig själv och din intuition. Du kommer  också få lära dig beprövande metoder och tekniker för att kunna coacha tryggt och självklart.  Du kan använda utbildningen för att bli en tryggare och mer självklar ledare och kunna använda ditt coachande ledarskap att coacha  andra. Många som utbildar sig till coacher tar också steget att starta en egen business.

 

Vad är Transformativ coaching?

Transformativ coachning hjälper dig att skapa tillit till dig själv, till den du på djupet är. Den hjälper dig att utgå från dig själv och inte från ditt tänkande om hur saker borde vara. Inte heller från andras tyckande och tänkande. När du  utgår från ditt personliga och unika jag, din egen sanning och sårbarhet, händer något. Inifrån den platsen utgår allt annat. I allt du är och gör.

Transformativ coaching hjälper till att skapa klarhet  När du inte har tillgång till dig själv och din klarhet är det på grund av surret i huvudet. Vi blir kidnappade av våra tankar, tänkandet blir till ett fängelse där vi försöker lösa våra problem. Men vi kan aldrig lösa våra problem ifrån fängelset vi behöver först bli frigivna.

Tänk om din tankar inte är sanna. Tänk om du kunde ta dina tankar lite mer opersonliga. Det är vår tro som skapar våra tankar som vi fastnar i och i sin tur vår verklighet. Allt handlar om ditt ”mindset ”. Jag kommer hjälpa dig att se vad dina mentala barriärer ligger och hjälpa dig att se något nytt. Från den platsen kan du sedan skapa det du längtar efter.

Om du ser tillbaka på ditt eget liv så kanske du kan se hur flera livsavgörande händelser bara har blivit utan att du har styrt.  Du kanske också kan se alla gånger du har försökt att tänka ut något på förhand, kanske forcerat och kämpat och vad resultatet har blivit. Det handlar inte om att sluta tänka för det går inte. Inte heller inte om att bara tänka positivt eller att tänka annorlunda. Utan det handlar om att börja se hur tankarna fungerar  och ju mer du ser desto mer kommer du att kunna välja medvetet och inte på autopilot. Du kommer att få uppleva en större klarhet  och på så sätt också se din egen väg.

Det handlar inte om att det är något fel på oss själva, eller om något som vi ska träna på för att bli bättre. Istället är det en inställning till hela existensen, att vårt varande – den du är,  är vår fabriksinställning. Medfött och helt naturligt. Varandet ger klarhet och du ser vad du ska göra, vad nästa steg är. Görandet sker sedan i lätthet utan kamp och på ditt eget rätta sätt.

I ett större perspektiv blir det också en tillit till själva livet, till livsenergin och något som är större. Det ger också en vila, trygghet och perspektiv. Det går att välja lycka och glädje.

 Lyssna gärna på Michael Neil min lärare när han förklarar mer

Upplägg

Utbildningen sker i små grupper så att jag kan fokusera och coacha varje person maximalt så att du känner dig säker och trygg i  din coachingroll.  Utbildningen är uppdelad på tre block, två dagar i varje block  i Stockholm samt tio coachingtillfällen i grupp på Zoom kl 1830- 1930  förlagd mellan blocken.
Under utbildningen kommer du att öva väldigt mycket på coaching både med dina kursare och med minst fem träningsklienter som du får från mitt kontaktnät.

Om du liknar utbildningen med att du skall hoppa fallskärm så kommer du få alla nödvändiga instruktioner och kunskaper för att ta på dig västen och kunna använda den på rätt sätt men du behöver också hoppa ut ur planet och då krävs det mod och tillit till att det funkar. Jag kommer göra allt så att du verkligen hoppar.

Mer om mig

Jag har jobbat med människor i utveckling sedan  2003 i mitt bolag Existens. Jag är certifierad ICF coach Transformativ coach, mindfulnesslärare, Yogalärare i både Ashtanga och i Yinyoga. Psykosyntesterapeut,  är certifierad Sorgbearbetare, har gått 188 timmar träning i att förstå medberoende, Utbildat mig i Access consciousness, gått kurs i laughter for living coaching, genomgått kurs i kanalisering och högre självkännedom, gått kurs i lifestaging och kreativa handledningsformat, kurs i enneagram, goalmapping och the Work med Byron Katie. Utbildat mig  och jobbat med familjekonstellationer och med Jesper Juul.

Jag är också utbildad sjuksköterska, har gått 200 timmar på Poppius i praktisk journalastik och  jobbat som reseledare. Jag har drivit flera egna bolag, jobbat med försäljning  och varit delägare i Max Matthiessen som försäkringsmäklare . Jag är mamma  till tre underbara ungar och är tillsammans med en man från Los Angeles. Allt detta tillsammans har har jag tagit det bästa av och kombinerat en utbildning som är baserad på 30 års erfarenhet  av att ha jobbat med människor i olika yrken.  Jag har kombinerat den inre världen med  den yttre. Du får lära dig att båda världarna behövs för att du skall kunna sticka ut i mängden av alla coacher som finns på marknaden idag.  Den här utbildningen är till för dig som vill bli fri och skapa både ett liv och ett jobb där du känner att du bidrar och har roligt både på insidan och utsidan.

Första blocket
12 – 13 mars

Gruppcoaching på zoom
26 mars och 8 april

Nyckeln till all inlärning, förändring och transformation är insikter. Det är först när du verkligen fått en egen insikt, ser något nytt, som du på djupet förstår det.

Under det första blocket kommer vi att titta närmare på:

Andra blocket
16-17 april

Gruppcoaching på zoom
29 april 14, 28 maj, 11 juni

Bra och meningsfull coaching behöver ha en stor inverkan på klienten och göra skillnad. Under det andra blocket utforskar vi:

Tredje blocket
20-21 augusti

Gruppcoaching på zoom
24 juni, 15 ,30 juli 0ch 12 aug.

Alla har vi en outtömlig kreativ potential. I det tredje blocket kommer vi att leka med:

Utbildningen ger dig

Mer info

Först till kvarn, när det är fullt är det fullt.

Priset för hela utbildningen är 40 000 kr plus moms.
När anmälningsavgiften på 5000 kr plus moms är inbetald är platsen säkrad.
Kontonummer Handelsbanken cl 6165- 237 509 288.
Möjlighet att delbetala utbildningen finns.

Varmt välkommen att höra av dig till kontakt@annetteforslund.se

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

12/03
40 000 kr plus moms

När du har anmält dig så betala 5000 kr till
Kontonummer Handelsbanken cl 6165- 237 509 288
När den är betald så har du en plats säkrad.

Möjlighet att delbetala utbildningen finns.

Varmt välkommen