Kick off

- för dig som vill ta din business till högre höjder

Anmäl dig här 06/09

Är det dags för ditt företag att nå högre höjder?

Jag vågar påstå att det inte är kunskapsbrist om ditt specialområde som gör att du inte riktigt lyckas utan det är att du inte tror på dig själv fullt ut som hindrar dig. De flesta tror att de måste kunna lite till, vara lite bättre, gå ytterligare en utbildning och så vidare för att verkligen kunna lyckas. Vad de egentligen behöver är att bestämma sig till 100 % och sedan göra det som krävs för att nå det.

Om du är redo att verkligen ta steget så har jag ordnat en supercool kickoff för dig och ditt företag mellan den 6-7 september. Vi kommer äta god mat, yoga, meditera och bli supertydliga med vad vi vill och vart vi ska.

Du kommer att sätta ett inspirerande, kittlande och magiskt mål för dig och ditt företag som du skall ha uppnått till och med 31/12 2019. Sedan skapar vi en plan på hur du skall nå det genom att bryta ner ditt mål till handlingar. Du kommer att åka hem med en tydlig handlingsplan på vad du behöver göra för att målet skall bli verklighet och med massor av inspiration och jävlar anamma om att inget kan stoppa dig.

Om du känner att det här är det du behöver så tveka inte att anmäla dig. Vi skickar dig ett frågeformulär för att se att du är rätt person för det här eventet. Det finns bara plats för 8 stycken laddade entreprenörer så att varje deltagare kan få individuell coachning och tydlig och konkret handledning.

När? Den 6-7 september
Var? Stockholmsområdet – exakt plats kommer. 
Din investering – 3 900 kr. 
Nu är det dags att DU får chansen att lyckas med ditt företag! Livet är för kort för att leva som en robot. 

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

06/09
Stockholmsområdet