Ibland behöver vi resa bort för att komma hem

Kom i kontakt med ditt mod, kreativitet och din glädje.

Anmäl dig här 02/03

Vill du få inspiration och en nystart?

Följ med till Los Angeles och fyll på med sol, yoga, glädje och nya tankar.

Det finns ingen bättre plats än LA för att få inspiration till nya tankebanor och se världen lite större. Los Angeles har alltid varit en dröm för många och det kanske inte är så konstigt eftersom klimatet och den sköna atmosfären gör att det som vi trodde var omöjligt blir möjligt.

I sex dagar kommer vi att fördjupa oss i tankarnas natur och hur de skapar vår livsupplevelse.
Vi kommer ha föreläsningar och samtal som handlar om hur du kan se dig själv och världen på ett helt nytt sätt. Egentligen finns det ingenting ” där ute ” som stoppar oss, oroar oss, får oss att bli rädda utan allt handlar om hur vi förhåller oss till det som händer. Vi skapar vår verklighet utifrån hur vi tänker om den. När vi kan se det tydligare så förändras den. Det omöjliga blir möjligt. De oroliga tankarna försvinner och vi får mer kärleksfulla relationer.

Tänk om du inte behöver ta dina tankar så personliga!

Syftet med retreaten är att du skall komma i kontakt med din egen inre visdom och din oändliga kreativitet på så sätt låta oroliga tankar försvinna bort.

Vi börjar dagarna med skön yoga som både nybörjare och mer vana utövare kan vara med Syftet med yoga är att mjuka upp och stärka kroppen. En mjuk kropp ger ett mjukt sinne.

Efter frukosten kommer det att vara föreläsning om tankens natur och hur den kan transformeras. Efter lunch kommer vi ha tid att  se och uppleva, Venice beach, St Monica, Hollywood, och allt det där man inte vill missa när man är i LA.

Middagarna äter vi tillsammans medan vi fortsätter samtalen om vad det egentligen är som stoppar oss att uppleva livet direkt istället för omvägen genom de filter vi skapat om livet.

I början av retreaten kommer du få sätta en tydlig intention vad du vill ha ut av de sex dagarna.

Det ingår en privat coachingssession och flera i grupp.

Det kommer finnas tid för egen reflektion och vi kommer att skapa en atmosfär som är stödjande för att nya tankar och idéer skall komma till dig. Du vet väl att en enda ny tanke kan förändra en situation som ser ut att stagnerat.

Jag lovar dig att du  kommer att åka hem med både inspiration och mod att skapa något som är “mer du” och som  ger dig mer glädje oavsett om det är på din fritid, jobb eller i dina relationer.

Så här kan en dag se ut
kl 7.00 – 8.00 yoga
kl 8.00 frukost relaxtid
kl 10.00-13.00 inspirationsföreläsningar/ workshops/coachning
kl 13.00-18.00 på äventyr i Los Angeles
kl 19.00-21.00 middag och samtal

En dag kommer vi att vandra i bergen i Topenga och uppleva en otrolig vacker natur.
Vi kommer också stanna kvar i Hollywood en kväll efter middagen och passa på och uppleva nattlivet för de som vill.

hollywood-skylten

Flygbiljetten
Bokas själv och det finns många flyg att välja på. Sök på  www.momondo.se så hittar du olika alternativ beroende på din budget. Det finns direktflyg med SAS från ca 5000 kr tur och retur.  Du kan hitta billigare alternativ om du är ok med att mellanlanda. När du bestämt dig för att åka med så rekommenderar vi att du bokar flygbiljett i samband med att du  betalar anmälningsavgiften på 3000 kr.

Om du inte vill vara borta några extra dagar så  kan du åka med ett flyg som avgår från Sverige lördagen 2 mars kl 09.55 och landar i LA kl 12.15 samma dag. (9 timmars tidsskillnad) Retreaten börjar på eftermiddagen kl 17.00
Sedan kan du åka hem med ett flyg som avgår fredagen den 8 mars kl 14.15 (retreaten slutar kl 11.00) och landar i Sverige kl 10.10 på lördagfm. Då har du hela söndagen hemma att återhämta dig. 🙂

I priset ingår:

  • Sex nätter boende i dubbelrum
  • Frukost och  tre middagar
  • Sex föreläsningar
  • Gruppcoaching
  • En individuell coachingsession
  • Yoga varje morgon
  • Utflykter till Venice beach, Hollywood och St Monica
  • Tid för reflektion
  • Vandring i bergen

Kursledare:
Läs mer om Annette här

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

02/03
16 900 kr

Tänk på att du behöver ansöka om ESTA för att resa till USA.