Bliss och Boost

Anmäl dig här 16/07

BLISS OCH BOOST

UNIKT TILLFÄLLE!  DEN HÄR MÖJLIGHETEN HAR ALDRIG FUNNITS FÖRUT.

Vi har märkt att efter “det här” året är det många som längtar efter själslig påfyllning, gemenskap, glädje, mening, inre skönhet och uttrycka frihet. Vi har specialdesignat några dagars retreat med fokus på magisk påfyllning, skön vila, gemensam glädje och lugn återhämtning i en prunkande härlig sommarmiljö i all enkelhet utanför  Kristianstad på landet.  Dagarna bjuder på Yin-, Medi-, Hatha yoga, meditationer, shamanska ceremonier, clearings, naturvarande, trumresor framför brasan  andningsövningar, dans, inspirerande upplyftande föreläsningar, besök av kraftplatser, mantrasång och bad. Vi är utomhus i trädgård och sol så mycket det går, om vädret busar är vi inne. Du är med på det du vill och känner för. Det viktigaste att du känner vad. du behöver och är sugen på.

Annette & Susann har känt varann över 12 år, är båda norrlänningar och bor båda idag i Sthlms skärgård. Båda är coacher, entreprenörer, yogalärare, etc och brinner för att hjälpa människor att komma i kontakt med och leva ut sin själsliga längtan. Annette Forslund äger Existens Skandinavien AB och är grundare av Changemakers Academy. läs mer på www.annetteforslund.se och www. changemakersacademy.se

Susann Gunnarsdotter Lampa äger Omtanke och Academy of Organic Hair, läs mer på omtanke.se. Nina Wiger är nyss hemkommen efter några år i Los Angeles och Costa Rica. Hon driver ninamedicina och äger gården vi bor på. Nina kommer att leda en kakaoceremoni & breathwork.

Vi kan lova dig att du åker hem påfylld med så mycket glädje och livsenergi  som du inte ens trodde var möjligt.

Läs mer om platsen på https://www.ninamedicina.com/

BOENDE:
Glamping = Glamorös Camping

Vi bor i stora glamorösa tält.  Tältens stora, runda rum inbjuder dig att vara närvarande och skapar en mysig och skön känsla. Med ståhöjd hela vägen ut till kanten (180 cm) slipper du böja ryggen och krympa dig som i vanliga tält 🙂  Att sova i Glamping tält är lite som ett “hotellrum mitt i naturen”. De har hög bekvämlighet och de skapar lugn och ro, det är som balsam för själen.

INVESTERING FÖR ALLA FEM DAGAR PLUS BOENDE  (kort varsel pris) 
6 995 kr som faktureras när du anmält dig och swishat för maten till 070-830 08 11.
Skulle du få förhinder efter du betalat så betalar vi  tillbaka pengarna  om vi kan överlåta platsen till någon annan.

MAT 
 700 kr som du swishar  till 070- 830 08 11 . Frukost, lunch, middag -hälsosam, vegetarisk och glutenfritt.
(En utflyktslunch betalar du själv.)
(Har du några speciella allergier etc messa Anna Björnberg 070-830 0811 och berätta) meddelande “mat retreat”

DU STÅR FÖR:
Tåg/Bil till Kristianstad.
Sängkläder/sovsäck ( går att låna lakan för 100 kr ) Samåkning går nog att fixa.

ANMÄLAN: Anmäl dig här på sidan och så fort du swishat 700 kr till 070-830 08 11 så har du en plats. 2 platser kvar.
 Du blir då inbjuden till fb gruppen Bliss och Boost Retreat om du har fb..

TIDER: Börjar den 16 juli på fredag med lunch kl 1300 och avslutas med lunch kl 1300 på tisdag. Tidigaste incheckning kl 1200 den 16 juli.

PACKNING :Yogakläder, Badkläder, Sköna kläder,  Varma kläder om det blir kallt på kvällen, Vattenflaska + termosmugg, Anteckningsbok + penna, Yogamatta , Solskydd  (Yoganmatta går också att låna)

FRÅGOR:
kontakt@annetteforslund.se
0734- 303880
susann@omtanke.se 0722 – 508272

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

16/07
Kristianstad på Österlen
Kristianstad på Österlen

Kort Varsel pris: 4 995kr

Betala till BG: 525-7746 

Betala innan den 5 juli