Passionen är tillbaka

Av Annette Forslund

Efter tre år av sökande, funderande och släppa taget har jag äntligen funnit den igen. Passionen för det jag vil göra, för det som får mitt hjärta och min själ att dansa. Och jag lovar, det känns fantastiskt.

Ett nytt sätt att coacha

Allt började med att jag låg på stranden i Indien och läste en bok. Livet inifrån och ut med Michael Neil. Jag hade läst den tidigare och det här var andra gången. Den här gången så var det något som sjönk djupare. På det sättet han beskriver vill jag coacha människor, det var avsaknaden av det han beskrev som var den felade länken med ICF coaching. Jag har hela tiden känt och vetat att det finns något mer och jag hittade det i hans bok. Det var inte så att det var något helt nytt utan bara övertygelsen att jag får och kan coacha på det sättet gjorde mig så lycklig.

Så snabb som jag är anmälde jag mig till hans utbildning til transformativ coach och åkte fyra dagar till Los Angeles. Helt fantastiskt, underbart bra. Jag bodde mitt på Venice beach och startade mina mornar med att sprina till soluppgången på stranden. Sedan cyklade jag  till ubildningen i en liten tunn tröja tillsammans med en nyvunnen vän och kursdeltagare. Väl framme möttes jag  av öppna, kärleksfulla deltagare som kom från hela världen. Men bäst av allt var att jag fick en sådan djup connection med mig själv och det jag kan. Utbildningen kommer att fortsätta under 9 månader och nästa gång vi möts så träffas vi i New York.

Wow vad jag är tacksam över mitt liv jag har skapat.

Nu är det dags att dela med sig av allt jag kan och har gjort för att leva mitt fantastiska liv för jag vet att alla är värda att göra det. Livet handlar inte om att kämpa och att klara sig, livet handlar om överflöd, kärlek och glädje. Därför har jag skapat en Business Retreat för kvinnor där jag kommer att utbilda i hur man gör för att lyckas. Och när jag skriver lyckas menar jag både i sitt privat och arbetsliv, att vara nöjd och tillfredställd med det liv man lever. Det är att lyckas. Och jag vet att det finns så många fantastiska kvinnor där ute som är så duktiga på det dom gör men har inte självförtroendet att tro på det och kunna ta betalt för sina tjänster. Det vill jag ändra på. Den här världen behöver oss  kloka, härliga kvinnor.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette

Kylan är värst

Har precis kommit tillbaka till Pokhara efter 5 dagars trekking. Mina vader är ömma och mina lårmuskler känns som fiolsträngar. Vi gick mellan en och två mil om dagen och det är inte så långt om man går på platt mark. Men det ÄR långt när man går 1, 5 mil uppför och 0,5 mil nerför. Finns liksom inget platt utan det är bara upp och ner hela tiden. När man har gått uppför en timme så är man svettig, riktigt svettig som sedan torkar när man går nerför.  Men det som var jobbigaste var egentligen inte själva gåendet utan det mest påfrestande var när man stannade för att äta middag och att sova i tehusen.

Du vet när du varit ute en hel dag och åkt skidor eller något annat fysiskt, när du har svettas och ansträngt dig. Du vet den sköna känslan när du kommer in i varmt och skönt hus och du får duscha och ta på dig myskläder, den känslan. Den infinner sig inte i bergen för där är det bara kallare när du har stannat och inte går längre. Det finns ingen värme i husen varken där man sover eller äter. En natt så sov jag med mössa, vantar och min termos med varmt vatten tätt intill mig. Det är det som är det värsta, det fuktiga och det skruttiga. Toaletterna är sådan där hål i golvet och det luktar verkligen kiss. Det finns inget varmt vatten i duscharna om de ens funkar. Det var den största träningen för mig, att bara gilla läget, att slappna av och njuta av hur det ändå blev varmt under täcket när jag legat ett tag. Tänk de som bor där uppe i bergen jämt, i det kalla, undrar om de vänjer sig?
Nog om kallt,  jag har nog fobi för kyla 🙂

Här sov vi en natt

Naturen var helt magisk och vi gick i skiftande natur. Både högt upp och långt ner i dalgångarna. Vi gick förbi befolkningen när de skördade sitt ris, tvättade sina kläder och levde sitt normala liv. Vi gick förbi skolor och små söta skolbarn på väg till skolan. Vi blev passerade av unga killar som bar allt möjligt upp och ner för bergen och ibland åsnor och hästar som också bar nödvändigheter upp i byarna.

Snacka om tungt 

En morgonpromenad under stjärnorna

En morgon gick vi upp till Poonhill kl 500 på morgonen för att se soluppgången. Helt magiskt, det påminde mig om ett luciatåg som gick under stjärnorna upp mot toppen. Alla tysta på led och många med pannlampor. Utsikten var magnifik och vi kunde se flera av värdens högsta bergstoppar.

Funderade på varför människor vallfärdar från hela världen för att sova i ett kallt rum, kliva upp fem på morgonen, gå 400 meter uppåt i 45 minuter för att se hur solen går upp och se bergstopparna. Vad är det som gör att vi gör det? Vad är det som gör att jag gör det? Mitt svar är nog att det är något heligt och övernaturligt samtidigt som det är det mest naturliga som finns. Jag tror jag inte har något bra svar på den frågan. Men det som känns i mig efter de här dagarna är lycka, tillfredställelse och tacksamhet. Det känns som jag hämtade en del av mig där uppe hur konstigt det än låter.

Kanske är det så att jag blir påmind om att jag är en del av något mycket större, att den storslagna naturen läker något i mina celler. Jag blir påfylld av liv. Jag vet inte riktigt varför jag åkte hit utan det var bara något som jag visste att jag ville. Jag tror att det är viktigt att vi lyssnar när något inom oss pockar på. När vi får för oss något. Ignorera inte det, utan följ det.

Jag är så glad att jag följde min inre viskning och gjorde något som kändes både roligt, obekvämt och jobbigt. Just nu sitter jag på mitt hotellrum och verkligen njuter av alla de bekvämligheter som vi så ofta tar för givet. Jag verkligen njuter av det fina golvet i badrummet, tekokaren och vita lakan som är mjuka och luktar nytvättat och värmen såklart.

Jag har några dagar kvar här i lugnet i  Nepal och Pokhara innan jag åker vidare mot nya äventyr, nästa anhalt är New Dehli och där är det inte lugnt utan typ motsatsen.

Ta hand om dig och lev din dröm.

Kram
Annette