Passionen är tillbaka

Av Annette Forslund

Efter tre år av sökande, funderande och släppa taget har jag äntligen funnit den igen. Passionen för det jag vil göra, för det som får mitt hjärta och min själ att dansa. Och jag lovar, det känns fantastiskt.

Ett nytt sätt att coacha

Allt började med att jag låg på stranden i Indien och läste en bok. Livet inifrån och ut med Michael Neil. Jag hade läst den tidigare och det här var andra gången. Den här gången så var det något som sjönk djupare. På det sättet han beskriver vill jag coacha människor, det var avsaknaden av det han beskrev som var den felade länken med ICF coaching. Jag har hela tiden känt och vetat att det finns något mer och jag hittade det i hans bok. Det var inte så att det var något helt nytt utan bara övertygelsen att jag får och kan coacha på det sättet gjorde mig så lycklig.

Så snabb som jag är anmälde jag mig till hans utbildning til transformativ coach och åkte fyra dagar till Los Angeles. Helt fantastiskt, underbart bra. Jag bodde mitt på Venice beach och startade mina mornar med att sprina till soluppgången på stranden. Sedan cyklade jag  till ubildningen i en liten tunn tröja tillsammans med en nyvunnen vän och kursdeltagare. Väl framme möttes jag  av öppna, kärleksfulla deltagare som kom från hela världen. Men bäst av allt var att jag fick en sådan djup connection med mig själv och det jag kan. Utbildningen kommer att fortsätta under 9 månader och nästa gång vi möts så träffas vi i New York.

Wow vad jag är tacksam över mitt liv jag har skapat.

Nu är det dags att dela med sig av allt jag kan och har gjort för att leva mitt fantastiska liv för jag vet att alla är värda att göra det. Livet handlar inte om att kämpa och att klara sig, livet handlar om överflöd, kärlek och glädje. Därför har jag skapat en Business Retreat för kvinnor där jag kommer att utbilda i hur man gör för att lyckas. Och när jag skriver lyckas menar jag både i sitt privat och arbetsliv, att vara nöjd och tillfredställd med det liv man lever. Det är att lyckas. Och jag vet att det finns så många fantastiska kvinnor där ute som är så duktiga på det dom gör men har inte självförtroendet att tro på det och kunna ta betalt för sina tjänster. Det vill jag ändra på. Den här världen behöver oss  kloka, härliga kvinnor.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette

Behåll lugnet

Förra inlägget jag skrev så beskrev jag hur jag blev lurad av en Rikshadriver i Bombay och hur arg jag blev. Funderade på det senare och såg hur stressad jag var och hur min energi var jämförelse med när jag sedan  flög från Kathmandu till Pokhara där jag befinner mig nu.

Jag hade gått om tid på mig och behövde absolut inte stressa när jag kom till flygplatsen. Jag åkte inrikes så det var en liten flygplats men med många avgångar. Jag fattade inte mycket av vad jag skulle gå och hur bagaget skulle skannas.  Men jag frågade mig fram och log och det funkade bra, de var vänliga och hjälpsamma. När jag checkat in mitt baggage hade jag en timme kvar innan boarding så jag  köpte en kaffe och en kexpaket, hade inte ätit nåt för jag gick vilse på förmiddagen i Kathmandu  🙂  och satt mig för att vänta på boarding. Förstod ingenting av tavlan där det stod vilket plan som skulle avgå var och när. Tiderna som blinkade hade redan varit och det blinkade boarding hela tiden. Men jag stressade inte upp mig utan kunde inte låta bli att le inombords. Allt är en enda röra men de verkar ändå ha koll i kaoset. Hittade en annan tjej med ryggsäck som satte och väntade så satte mig med henne och sedan hjälpte vi varandra och tyda och gå fram till disken lite då och då och fråga om det var vår tur att boarda. När det äntligen var dags så kände killen igen oss och kom fram och sa till.

I planet fick jag sitta med en man som såg extra prydlig ut, kostym och fina skor med välkammat hår.Vi började prata och han berättade att han jobbade med säkerhetsfrågor. Han ställde många frågor om livet i Sverige. När jag beskrev hur många av oss var skilda och hur våra barn flyttade mellan föräldrarna varannan vecka och hur vanligt det var med bonusfamiljer skattade han så det mullrade ifrån magen.Han tyckte det verkligen lät både roligt, konstigt och förvirrande för alla inblandade.

När jag klev av planet så stod det massor av militärer på flygplatsen och mannen som suttit vid mig fick ovationer och stora blombuketter. Jag vinkade lite i smyg när han försvann in i en byggnad omringad av fans och förstod att han var nog högt uppsatt när det gällde säkerhetsfrågorna.

Innan jag hittat min väska så kom han fram till mig och gav mig hans nummer och sa om jag behövde hjälp med något så fanns han där  och sedan frågade om jag ville ha skjuts till hotellet. Han ordnade med en bil och fyra militärer som skjutsade mig fram till mitt fina lilla hotell som jag bokat för bara 250 kr natten. Ett jättemysigt hotell med utsikt över bergen  som jag verkligen stormtrivs i.  Här kan jag sitta och bara glo på utsikten, älskar det.

Tänk så olika det kan vara och  jag lär mig hela tiden. Det är som  universum alltid vill berätta för mig att  inte hetsa upp mig och att inte stressa. Inget blir bättre av det.

I morgon skall jag ut och vandra i Himalaya i fem dagar och  skall bli jättespännande. Jag hoppas mitt illa knä hållet,sänd gärna  helande tankar.

 

 

Kramar

Annette