Passionen är tillbaka

Av Annette Forslund

Efter tre år av sökande, funderande och släppa taget har jag äntligen funnit den igen. Passionen för det jag vil göra, för det som får mitt hjärta och min själ att dansa. Och jag lovar, det känns fantastiskt.

Ett nytt sätt att coacha

Allt började med att jag låg på stranden i Indien och läste en bok. Livet inifrån och ut med Michael Neil. Jag hade läst den tidigare och det här var andra gången. Den här gången så var det något som sjönk djupare. På det sättet han beskriver vill jag coacha människor, det var avsaknaden av det han beskrev som var den felade länken med ICF coaching. Jag har hela tiden känt och vetat att det finns något mer och jag hittade det i hans bok. Det var inte så att det var något helt nytt utan bara övertygelsen att jag får och kan coacha på det sättet gjorde mig så lycklig.

Så snabb som jag är anmälde jag mig till hans utbildning til transformativ coach och åkte fyra dagar till Los Angeles. Helt fantastiskt, underbart bra. Jag bodde mitt på Venice beach och startade mina mornar med att sprina till soluppgången på stranden. Sedan cyklade jag  till ubildningen i en liten tunn tröja tillsammans med en nyvunnen vän och kursdeltagare. Väl framme möttes jag  av öppna, kärleksfulla deltagare som kom från hela världen. Men bäst av allt var att jag fick en sådan djup connection med mig själv och det jag kan. Utbildningen kommer att fortsätta under 9 månader och nästa gång vi möts så träffas vi i New York.

Wow vad jag är tacksam över mitt liv jag har skapat.

Nu är det dags att dela med sig av allt jag kan och har gjort för att leva mitt fantastiska liv för jag vet att alla är värda att göra det. Livet handlar inte om att kämpa och att klara sig, livet handlar om överflöd, kärlek och glädje. Därför har jag skapat en Business Retreat för kvinnor där jag kommer att utbilda i hur man gör för att lyckas. Och när jag skriver lyckas menar jag både i sitt privat och arbetsliv, att vara nöjd och tillfredställd med det liv man lever. Det är att lyckas. Och jag vet att det finns så många fantastiska kvinnor där ute som är så duktiga på det dom gör men har inte självförtroendet att tro på det och kunna ta betalt för sina tjänster. Det vill jag ändra på. Den här världen behöver oss  kloka, härliga kvinnor.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette