” Det spelar ingen roll hur framgångsrik en människa är om han inte kan känna glädje och tacksamhet på insidan. ”

Hur kan jag hjälpa dig?

Jag är en sann entreprenör som gillar utmaningar. I mitt 50 åriga liv har jag hunnit prova på flera olika branscher och yrken. Jag har varit delägare i Max Mathissen där jag jobbade som försäkringsmäklare. Jag är även jobbat som sjuksköterska under en kort period, reseledare och säljare i flera bolag. År 2000 startade jag mitt egna bolag Existens som jag sedan drivit i både större och mindre skala.

Min stora passion i livet är att skapa ett liv där jag både lyckas i det jag gör samtidigt som jag är lycklig på insidan. Det spelar ingen roll hur framgångsrik en människa är om han inte kan känna glädje och tacksamhet på insidan. Det finns många experter som är duktiga på att coacha andra men inte sig själv. För mig är det viktigaste att vara sann, walk the talk.

Partner in crime

Individuell coaching är en process av självreflektion. Du blir medveten om dina mentala modeller, och hur dessa både stödjer och hindrar din utveckling. Både professionellt, men också personligt.

Du får möjlighet att skapa en mer medveten bild av dig själv och att se hur dina mentala modeller och din emotionella kompetens kan utvecklas. Du kommer att lära dig hur du på ett effektivt sätt hanterar och behåller din närvaro i utmanande och krävande situationer.

Hur kan jag hjälpa dig

När du anlitar mig ger jag dig min fulla uppmärksamhet och är tillgänglig för dig när du behöver mig.

Jag finns där och ser till att du gör det du säger att du skall göra.

Jag finns där när du tänkt samma tanke ett antal gånger utan att få till ett annat resultat.

Jag finns när du oroar dig över dina, barn, din respektive eller varför försäljningssiffrorna sjunker.

Jag finns där och ser till att du gör det du säger att du skall göra.

Jag är utbildad ICF-coach, mindfulness och yogainstuktör. Jag är psykosyntesterarpeut och har jobbat mycket med NLP och tranformativ coaching.

Jag har utbildat ett hundratals coacher, haft olika ledarskaps-utbildningar, coachat och terapeutat 1000 tals människor.

Och jag vet vad som gör skillnaden mellan en bestående förändring eller om det är något du alltid måste tänka och träna på.

Boka ett förutsättningslöst möte

Praesent metus tellus, elementum eu, semper a, adipiscing nec, purus. Nunc sed turpis. Curabitur ligula sapien, tincidunt non. Praesent metus tellu elementum eu semper!