Modet att tåla

Av Annette Forslund

Stolt och glad

Åh vad jag är stolt över mg själv. Jag har suttit med datorn i knät med ett tjockt täcke över mig och jobbat med att göra annonser på facebook idag. Varför jag är så stolt är för att jag har varit väldigt trött, helst har jag velat gått och lagt mig. Men jag vet att då skjuter jag bara upp problemet med jetleg. Man behöver härda ut annars förlängs bara plågan. För det är lite plågsamt att vara vaken när man vill sova. Helst en för en sådan som mig, som älskar att sova 🙂 .

Jag är också stolt för det är väldigt klurigt att göra bra annonser på facebook. Det tar tid i början och man behöver hålla koll på vad kampanj, annonsset och annonser är för något. Det ser likadant ut så det är jättelätt att röra ihop det. Jag har gjort flera fel men till slut så blev det rätt. Jag är absolut inte född med tålamod, “mitt mod att tåla” har jag verkligen fått träna på.  Och till slut så blev det bra, hoppas jag. Ser ni en annons om ett webbinarie den 22 jan som jag håller i när jag berättar om coachutbildningen till Transformativ coach så har jag lyckas med annonsen. För den syns inte på min facebooksida utan den ploppar upp i olika människors facebooksflöden.

Ge inte upp eller…

Så dagens insikt är att inte ge upp så lätt utan fortsätt och gör fast det är svårt. Ju mer man tränar desto lättare blir det. Ingen är expert i början. Eller så skall du ge upp! Om du är den där envisa typen som sitter med ett problem i flera veckor och vägrar be om hjälp. Det är det som är så spännande med självutveckling. Det finns inte ett svar och en väg utan det som är  utveckling för en person kan vara stagnation för en annan.  Och det som är så bra att ingen annan kan säga vad du behöver, det kan bara du säga och höra när du lyssnar till din visdom. Inte till egot som babblar som det brukar göra, utan till den lugna sköna rösten som bara viskar kärleksfullt och har ett otroligt tålamod med dig. Den rösten blir aldrig arg för den vet att till slut så kommer du att lyssna och förstå eftersom det är så det är uttänkt. Vi alla kommer att förstå tillslut 🙂

Nu skall jag ta på mig tjockjackan och tjockskorna och promenera bort till Sickla och kolla in Nacka yogasstudio som har flyttat till en ny adress. Kl 1600 har dom ett yinyogapass och det skall jag belöna mig själv att vara med på nu när jag har övat så mycket på mitt tålamod och mitt  motstånd till kluriga tekniska grejer på datorn.

Hur skall du belöna dig i helgen? Vad skall du ge dig själv för härligt? Det finns alltid anledning  att ge sig själv sköna stunder, alltid. ❤️

Kramar.

 

 

 

 

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette

Behåll lugnet

Förra inlägget jag skrev så beskrev jag hur jag blev lurad av en Rikshadriver i Bombay och hur arg jag blev. Funderade på det senare och såg hur stressad jag var och hur min energi var jämförelse med när jag sedan  flög från Kathmandu till Pokhara där jag befinner mig nu.

Jag hade gått om tid på mig och behövde absolut inte stressa när jag kom till flygplatsen. Jag åkte inrikes så det var en liten flygplats men med många avgångar. Jag fattade inte mycket av vad jag skulle gå och hur bagaget skulle skannas.  Men jag frågade mig fram och log och det funkade bra, de var vänliga och hjälpsamma. När jag checkat in mitt baggage hade jag en timme kvar innan boarding så jag  köpte en kaffe och en kexpaket, hade inte ätit nåt för jag gick vilse på förmiddagen i Kathmandu  🙂  och satt mig för att vänta på boarding. Förstod ingenting av tavlan där det stod vilket plan som skulle avgå var och när. Tiderna som blinkade hade redan varit och det blinkade boarding hela tiden. Men jag stressade inte upp mig utan kunde inte låta bli att le inombords. Allt är en enda röra men de verkar ändå ha koll i kaoset. Hittade en annan tjej med ryggsäck som satte och väntade så satte mig med henne och sedan hjälpte vi varandra och tyda och gå fram till disken lite då och då och fråga om det var vår tur att boarda. När det äntligen var dags så kände killen igen oss och kom fram och sa till.

I planet fick jag sitta med en man som såg extra prydlig ut, kostym och fina skor med välkammat hår.Vi började prata och han berättade att han jobbade med säkerhetsfrågor. Han ställde många frågor om livet i Sverige. När jag beskrev hur många av oss var skilda och hur våra barn flyttade mellan föräldrarna varannan vecka och hur vanligt det var med bonusfamiljer skattade han så det mullrade ifrån magen.Han tyckte det verkligen lät både roligt, konstigt och förvirrande för alla inblandade.

När jag klev av planet så stod det massor av militärer på flygplatsen och mannen som suttit vid mig fick ovationer och stora blombuketter. Jag vinkade lite i smyg när han försvann in i en byggnad omringad av fans och förstod att han var nog högt uppsatt när det gällde säkerhetsfrågorna.

Innan jag hittat min väska så kom han fram till mig och gav mig hans nummer och sa om jag behövde hjälp med något så fanns han där  och sedan frågade om jag ville ha skjuts till hotellet. Han ordnade med en bil och fyra militärer som skjutsade mig fram till mitt fina lilla hotell som jag bokat för bara 250 kr natten. Ett jättemysigt hotell med utsikt över bergen  som jag verkligen stormtrivs i.  Här kan jag sitta och bara glo på utsikten, älskar det.

Tänk så olika det kan vara och  jag lär mig hela tiden. Det är som  universum alltid vill berätta för mig att  inte hetsa upp mig och att inte stressa. Inget blir bättre av det.

I morgon skall jag ut och vandra i Himalaya i fem dagar och  skall bli jättespännande. Jag hoppas mitt illa knä hållet,sänd gärna  helande tankar.

 

 

Kramar

Annette