Modet att tåla

Av Annette Forslund

Stolt och glad

Åh vad jag är stolt över mg själv. Jag har suttit med datorn i knät med ett tjockt täcke över mig och jobbat med att göra annonser på facebook idag. Varför jag är så stolt är för att jag har varit väldigt trött, helst har jag velat gått och lagt mig. Men jag vet att då skjuter jag bara upp problemet med jetleg. Man behöver härda ut annars förlängs bara plågan. För det är lite plågsamt att vara vaken när man vill sova. Helst en för en sådan som mig, som älskar att sova 🙂 .

Jag är också stolt för det är väldigt klurigt att göra bra annonser på facebook. Det tar tid i början och man behöver hålla koll på vad kampanj, annonsset och annonser är för något. Det ser likadant ut så det är jättelätt att röra ihop det. Jag har gjort flera fel men till slut så blev det rätt. Jag är absolut inte född med tålamod, “mitt mod att tåla” har jag verkligen fått träna på.  Och till slut så blev det bra, hoppas jag. Ser ni en annons om ett webbinarie den 22 jan som jag håller i när jag berättar om coachutbildningen till Transformativ coach så har jag lyckas med annonsen. För den syns inte på min facebooksida utan den ploppar upp i olika människors facebooksflöden.

Ge inte upp eller…

Så dagens insikt är att inte ge upp så lätt utan fortsätt och gör fast det är svårt. Ju mer man tränar desto lättare blir det. Ingen är expert i början. Eller så skall du ge upp! Om du är den där envisa typen som sitter med ett problem i flera veckor och vägrar be om hjälp. Det är det som är så spännande med självutveckling. Det finns inte ett svar och en väg utan det som är  utveckling för en person kan vara stagnation för en annan.  Och det som är så bra att ingen annan kan säga vad du behöver, det kan bara du säga och höra när du lyssnar till din visdom. Inte till egot som babblar som det brukar göra, utan till den lugna sköna rösten som bara viskar kärleksfullt och har ett otroligt tålamod med dig. Den rösten blir aldrig arg för den vet att till slut så kommer du att lyssna och förstå eftersom det är så det är uttänkt. Vi alla kommer att förstå tillslut 🙂

Nu skall jag ta på mig tjockjackan och tjockskorna och promenera bort till Sickla och kolla in Nacka yogasstudio som har flyttat till en ny adress. Kl 1600 har dom ett yinyogapass och det skall jag belöna mig själv att vara med på nu när jag har övat så mycket på mitt tålamod och mitt  motstånd till kluriga tekniska grejer på datorn.

Hur skall du belöna dig i helgen? Vad skall du ge dig själv för härligt? Det finns alltid anledning  att ge sig själv sköna stunder, alltid. ❤️

Kramar.

 

 

 

 

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette