Lyssna på GPS,n

Av Annette Forslund

Livet sammanför oss

Idag efter jag yogat så skulle jag träffa April, en ny vän som jag mötte fem dagar innan jag åkte till LA. Jag var gästinstruktör på “mindfulmondays” som två killar håller i. De har gratis mindfulness en gång i månaden i Stockholm för alla som vill prova. Här kan ni hitta dom: Out of your mind.

April var där som deltagare och när vi började prata efter kursen visade de sig att hon bott i LA i fem år 🙂  Idag träffades vi för att gå på hike, det är nära till bergen, så att träffas och går på hike är ett sätt att umgås här, jättehärligt ! På vägen till vår mötesplats så gick jag efter GPS, n och inte den väg jag själv skulle ha valt. Jag skulle ha gått Hollywood Blvd men GPS, n tyckte jag skulle gå en helt annan “kringelekrokväg”. Det som slog mig var att när jag bara släpper kontrollen och följer med så fick jag uppleva något helt annat än om jag själv skulle ha bestämt väg. Jag kom till ett otroligt fint och lugnt område med hus målade i olika färger. Trädgårdarna var fyllda med apelsinträd och rosor och jag passerade en man som stod och sjöng medan han målade en tavla. Det är samma stad som jag gick i för några dagar sedan när jag var med om krocken men jag fick uppleva något helt annat. Det fick mig att tänka på att fast jag tycker att jag har släppt mycket av min kontroll så finns den ändå kvar, lite så där i skymundan, inte så tydlig.

Jag tänker ofta att livet visar mig små meddelanden och det meddelade jag fick idag var:  Om vi bara vågar följa den högre GPS,n och släppa egots kontroll så får vi se och uppleva något helt annat än vad vi gjort tidigare.

 

Vänta eller Agera

Det är det återkommande temat i mitt liv just nu. Letting go,att släppa kontrollen och inte försöka planera ut något med min lilla begränsade hjärna utan släpp spakarna till de större nätverket. Odla tillit och njut av varje dag. Det är ett ganska skönt tema och ibland stressande. För man borde väl veta vad som skall hända minst två år i förväg? Med mål och delmål. Ja säkert är det så ibland. Men ibland är det inte så. Allting har sin tid. Livet är som en in och utandning. Det viktigaste vi kan göra är att lyssna om vi är i ett skapande tillstånd eller om vi är i ett tillstånd för återhämtning och reflektion. Jag har ett mål med mitt liv och det är att vara i linje med min själ. Att inte lyssna så mycket på andras krav och förväntningar om hur saker skall vara eller inte vara. Utan att lyssna inåt, till min rytm, till mitt sätt att vara. Mitt sätt att uttrycka mig på. Att våga vänta och våga prova. Att våga vara jag fullt ut.

Det som är det svåraste för mig är att vänta, att bara vara stilla och vänta och se. Jag är väldigt bra på att få saker att hända, att agera och att våga prova. Hur är du? Vad behöver du träna på ? Agera eller att vänta ?

Kram från LA.

 

 

 

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette