Låt dig bli hittad

Av Annette Forslund

Vem är din drömkund eller drömpartner?

Vill du bli hittad av din drömpartner eller dina drömklienter? Svaret på den frågan tror jag de flesta svarar ja på. Tänk vad skönt om folk står på kö för att träffa dig för att få köpa om du är egen företagare, arbetsgivaren på ditt drömföretag ringer upp dig för att få anställa dig. Eller att drömmannen/ kvinnan ringer och bjuder ut dig på dejt. Det vore väl skönt, det tycker jag. För att det skall bli på det sättet behöver du bli tydlig med vem du är. Hur skall du annars kunna bli hittad?  Om jag skall köpa en ny ansiktskräm och alla har precis samma innehåll och utseende så tar jag bara någon i mängden. Men om det är någon med den doften som jag älskar är det väldigt lätt för mig att välja den. Så är de med människor också men många gånger är vi så rädda att sticka ut så vi gör och är likadan som alla andra. För att du skall bli hittad av din drömkund så behöver du först veta vem det är och sedan berätta det. Det behöver inte vara så komplicerat utan din drömkund är ofta någon du gillar att vara med och någon du vill hjälpa. Många gånger kan det vara en kopia av dig själv, den du var tidigare.  Eller så kommer du på något du själv skulle vilja ha men kan inte hitta det på marknaden. Då vet du att det finns fler av sådan som dig.

Naturlag eller ej

Varför vi är så rädda att sticka ut  beror på att vi styrs av den gamla delen av hjärnan som tror att vi blir uppätna av lejon om vi lämnar gruppen. När vi levde på stäppen så var vår överlevnad beroende på om vi tillhörde en flock. I lördags när jag gick förbi en flock änder så tänkte jag på att alla honor är naturfärgade eftersom de skall ligga och ruva på äggen och inte synas lika lätt medan hanarna är mer färgglada. Så när vi kvinnor skall ta plats, synas och bli tydliga med vem vi är så kanske vi bryter mot en naturlag 🙂 Men det klart vi är ju inte änder och det finns säkert andra djur i naturen där det är tvärtom, där honorna är mer färgglada.  Någon som vet får gärna kommentera 🙂

Slutsatsen är att vill du bli hittad av de människor du vill ha mer av i ditt liv, oavsett om det är kunder, män eller kompisar så hjälp dem att hitta dig genom att bli tydlig med vem du är, vad du gillar och vad du gör.

????

Ut med dig nu och visa dig, värden väntar på dig darling

 

 

 

 

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette