Lär dig ett nytt språk.

Av Annette Forslund

Allt är vibrerande energi

I morgon har jag en föreläsning som heter Agera, Attrahera och Ta emot, den handlar om lagen om attraktion. Den utgår ifrån att allt i universum är energi och att universums språk är energi. En naturlag precis som gravitationslagen som betyder ungefär att all fast materia dras ner mot ytan av en planet. Båda lagarna gör sitt jobb oavsett vad vi tror och tycker om dem. Precis som en spegel som opartisk reflekterar det du ser. När vi lär oss och börjar förstå hur lagen om attraktion fungerar och börjar leva i samklang med den istället för emot den så kan vi skapa harmoni i våra liv.

Allt är vibrerande energi i olika frekvenser, helt enkelt hur snabbt något vibrerar. Ljud är hur våra fysiska öron uppfattar frekvenser. Färger är olika frekvenser som våra ögon ser. Frekvenser som vibrerar i samma frekvens dras till varandra. Känslor, minnen, trauman är olika energier som vibrerar i olika frekvensmönster.  Det vi upplever utanför oss är en reflektion på de frekvensmönster på vad som finns inuti oss.  Universum speglar hela tiden den mixen av frekvenser som du vibrerar i så du kan se dig själv. Det är så vi konstant skapar våra egna verkligheter. Lika attraherar lika och för att vi ska kunna uppleva det vi vill uppleva så behöver vi vara i den energifrekvens som det vi vill attrahera.

Välj det du mår bra av

Så här kommer vi till den spännande frågan. Hur gör jag för att vara i samma frekvens som det jag vill ha. Det absolut enklaste svaret är att se till att du mår bra. Att du själv har en frekvens som är skön att vara i. Om vi förstår det på djupet då slutar vi med att säga att vi inte har tid med att göra bra saker för oss själva.

Eftersom vi är energi som behöver vi vara i rörelse. Det är inte så konstigt att vi mår bra när vi tränar, är ute och går, yogar och styrketränar. All träning är bra om vi lyssnar på kroppen och inte på egot som oftast har en annan agenda.

Oroliga tankar är tankar som sitter fast. De kan inte passera utan har fastnat och går i loop. Så precis som med kroppen behöver tankarna rörelse. Genom att inte ge tankarna någon uppmärksamhet så rör man dem, man ger dem en möjlighet att släppa taget.

Nu när jag sitter och skriver det här så får jag en stark impuls att gå ut och gå på isen i solen. Jag tänker följa den impulsen för jag veta att det är min inre GPS som pratar med mig, eller universums energi kan man också kalla det. Jag har lärt mig att följa de impulserna och inte egot som säger – skriv lite till nu när du har börjat. Jag håller på att lära mig lyssna till ett helt nytt språk. Ett språk som ger mig så mycket mer lycka och harmoni än vad jag trodde var möjligt.

Ha en underbar dag.

Kram

Annette

 

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette

Behåll lugnet

Förra inlägget jag skrev så beskrev jag hur jag blev lurad av en Rikshadriver i Bombay och hur arg jag blev. Funderade på det senare och såg hur stressad jag var och hur min energi var jämförelse med när jag sedan  flög från Kathmandu till Pokhara där jag befinner mig nu.

Jag hade gått om tid på mig och behövde absolut inte stressa när jag kom till flygplatsen. Jag åkte inrikes så det var en liten flygplats men med många avgångar. Jag fattade inte mycket av vad jag skulle gå och hur bagaget skulle skannas.  Men jag frågade mig fram och log och det funkade bra, de var vänliga och hjälpsamma. När jag checkat in mitt baggage hade jag en timme kvar innan boarding så jag  köpte en kaffe och en kexpaket, hade inte ätit nåt för jag gick vilse på förmiddagen i Kathmandu  🙂  och satt mig för att vänta på boarding. Förstod ingenting av tavlan där det stod vilket plan som skulle avgå var och när. Tiderna som blinkade hade redan varit och det blinkade boarding hela tiden. Men jag stressade inte upp mig utan kunde inte låta bli att le inombords. Allt är en enda röra men de verkar ändå ha koll i kaoset. Hittade en annan tjej med ryggsäck som satte och väntade så satte mig med henne och sedan hjälpte vi varandra och tyda och gå fram till disken lite då och då och fråga om det var vår tur att boarda. När det äntligen var dags så kände killen igen oss och kom fram och sa till.

I planet fick jag sitta med en man som såg extra prydlig ut, kostym och fina skor med välkammat hår.Vi började prata och han berättade att han jobbade med säkerhetsfrågor. Han ställde många frågor om livet i Sverige. När jag beskrev hur många av oss var skilda och hur våra barn flyttade mellan föräldrarna varannan vecka och hur vanligt det var med bonusfamiljer skattade han så det mullrade ifrån magen.Han tyckte det verkligen lät både roligt, konstigt och förvirrande för alla inblandade.

När jag klev av planet så stod det massor av militärer på flygplatsen och mannen som suttit vid mig fick ovationer och stora blombuketter. Jag vinkade lite i smyg när han försvann in i en byggnad omringad av fans och förstod att han var nog högt uppsatt när det gällde säkerhetsfrågorna.

Innan jag hittat min väska så kom han fram till mig och gav mig hans nummer och sa om jag behövde hjälp med något så fanns han där  och sedan frågade om jag ville ha skjuts till hotellet. Han ordnade med en bil och fyra militärer som skjutsade mig fram till mitt fina lilla hotell som jag bokat för bara 250 kr natten. Ett jättemysigt hotell med utsikt över bergen  som jag verkligen stormtrivs i.  Här kan jag sitta och bara glo på utsikten, älskar det.

Tänk så olika det kan vara och  jag lär mig hela tiden. Det är som  universum alltid vill berätta för mig att  inte hetsa upp mig och att inte stressa. Inget blir bättre av det.

I morgon skall jag ut och vandra i Himalaya i fem dagar och  skall bli jättespännande. Jag hoppas mitt illa knä hållet,sänd gärna  helande tankar.

 

 

Kramar

Annette