Lär dig ett nytt språk.

Av Annette Forslund

Allt är vibrerande energi

I morgon har jag en föreläsning som heter Agera, Attrahera och Ta emot, den handlar om lagen om attraktion. Den utgår ifrån att allt i universum är energi och att universums språk är energi. En naturlag precis som gravitationslagen som betyder ungefär att all fast materia dras ner mot ytan av en planet. Båda lagarna gör sitt jobb oavsett vad vi tror och tycker om dem. Precis som en spegel som opartisk reflekterar det du ser. När vi lär oss och börjar förstå hur lagen om attraktion fungerar och börjar leva i samklang med den istället för emot den så kan vi skapa harmoni i våra liv.

Allt är vibrerande energi i olika frekvenser, helt enkelt hur snabbt något vibrerar. Ljud är hur våra fysiska öron uppfattar frekvenser. Färger är olika frekvenser som våra ögon ser. Frekvenser som vibrerar i samma frekvens dras till varandra. Känslor, minnen, trauman är olika energier som vibrerar i olika frekvensmönster.  Det vi upplever utanför oss är en reflektion på de frekvensmönster på vad som finns inuti oss.  Universum speglar hela tiden den mixen av frekvenser som du vibrerar i så du kan se dig själv. Det är så vi konstant skapar våra egna verkligheter. Lika attraherar lika och för att vi ska kunna uppleva det vi vill uppleva så behöver vi vara i den energifrekvens som det vi vill attrahera.

Välj det du mår bra av

Så här kommer vi till den spännande frågan. Hur gör jag för att vara i samma frekvens som det jag vill ha. Det absolut enklaste svaret är att se till att du mår bra. Att du själv har en frekvens som är skön att vara i. Om vi förstår det på djupet då slutar vi med att säga att vi inte har tid med att göra bra saker för oss själva.

Eftersom vi är energi som behöver vi vara i rörelse. Det är inte så konstigt att vi mår bra när vi tränar, är ute och går, yogar och styrketränar. All träning är bra om vi lyssnar på kroppen och inte på egot som oftast har en annan agenda.

Oroliga tankar är tankar som sitter fast. De kan inte passera utan har fastnat och går i loop. Så precis som med kroppen behöver tankarna rörelse. Genom att inte ge tankarna någon uppmärksamhet så rör man dem, man ger dem en möjlighet att släppa taget.

Nu när jag sitter och skriver det här så får jag en stark impuls att gå ut och gå på isen i solen. Jag tänker följa den impulsen för jag veta att det är min inre GPS som pratar med mig, eller universums energi kan man också kalla det. Jag har lärt mig att följa de impulserna och inte egot som säger – skriv lite till nu när du har börjat. Jag håller på att lära mig lyssna till ett helt nytt språk. Ett språk som ger mig så mycket mer lycka och harmoni än vad jag trodde var möjligt.

Ha en underbar dag.

Kram

Annette

 

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette