Var med i matchen

Av Annette Forslund

Låt inte rädslan styra dina val

Idag har jag varit trött och frusen och bara velat krypa ner i sängen och sova. Min kropp gillar verkligen inte kyla, den blir stelare och hårdare. Jag har ändå lyckats ta mig till stan och träffat min favoritson, jag har bara en son 🙂  Han har hunnit blivit 22 år och skall snart iväg på en resa med ryggsäck alldeles själv. Hans första anhalt är Brasilien, till karnevalen i Rio.  Han har läst på om vad som händer i Rio och säger att det sker många knivmord.,många blir rånade. Vad säger man då som mamma? Den här mamman säger att man ska inte tro på allt man läser och att han självklart skall åka. Jag tror inte vi kan skydda oss från det farliga genom att hålla oss i det trygga. Människor blir mördade i Sverige också. Jag vill inte att rädslan skall styra valen utan jag vill leva medan jag lever. Jag ställer ofta två frågor till mig själv.

Vad skulle du göra Annette om du har hundra procent tillit ? Vad skulle du göra om du inte kunde misslyckas?

 

Sedan försöker jag leva så. Göra grejer som jag inte känner mig säker på eftersom det är på den platsen jag utvecklas och det är där jag upptäcker mer av mig själv. Om jag bara gör saker som jag känner mig trygg med så utvecklas jag inte, utan jag krymper och då går utveckligen åt andra hållet. Jag blir räddare och otryggare istället för modigare och tryggare. Det är därför de är så bra att göra saker ensam, att inte alltid ha någon att hålla i handen.

Expandera mera

När gjorde du något ensam senast? När gjorde du något som kändes läskigt ? Om du inte vill krympa utan du vill expandera då behöver du  kliva ut på isen och vara med i matchen. Du behöver ut på okänd mark, det är där det magiska händer, kanske precis allt du har längtat och drömt om. Men om du inte släpper taget om det du håller i så kommer du aldrig se något nytt. Jag lovar att det blir aldrig så läskigt som du tänkt dig, det blir alltid bättre. Släpp sargen nu och börja din resa mot det okända. Kan min 22 årige son så kan du ????

Varm kram

 

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette