Grattis till skilsmässan!

Av Annette Forslund

Välj alltid Dig

Har precis coachat ännu en person som skall skilja sig. En modig och stark kvinna som både skrattat och gråtit i de 90 minuterna hon varit här. Det som tydliggörs i ett coachsamtal är vad klienten tänker om den situationen hon befinner sig i. Kvinnan som jag coachade tyckte det var ett misslyckande att skilja sig. Och det är hon absolut inte ensam om. De tycker de flesta som kommer för coaching. Och det tyckte jag själv för 14 år sedan när jag skilde mig.

Tänk att det sitter så djupt i oss fortfarande. Att det är bättre att vara gift än att vara skild. Att det är är bättre att vara i en relation än att vara ensam. Jag tycker flera personer skall skilja sig. Jag tycker att alltför många lever i dåliga relationer. Jag tycker det finns för många böcker om hur vi skall lära oss att få det att fungera istället för att lära oss att göra det vi faktiskt vill.  Vill man leva i hop gör man det, vill man inte så gör man inte det. Vi vet i hjärtat och magen om vi skall leva med den personen eller inte.

Det är samma sak med jobb. Trivs du inte så sluta. Varför har vi gjort allt så krångligt? Förr i tiden fick man en guldklocka om man jobbat i 40 år på samma  jobb. Jag förstår inte varför man skall få en medalj på grund av att man aldrig vågat provat något nytt? Vi är så styrda av gamla sanningar. Tänk om vi kunde vara styrda av vår egen sanning istället. Tankarna som säger att vi är misslyckande om än de ena än de andra, har absolut ingenting med vår sanning att göra, utan de är kvarlevor från en tro som säger att förändring är dåligt.

cfts1056-1080x675

Gräset är alltid grönt

Förändring är något som är ofrånkomligt, allt förändras hela tiden. Om vi släpper taget om det gamla kan något nytt spännande. härligt få plats. Det finns ett dåligt ordspråk som säger – Du skall inte tro att gräset är grönare på andra sidan. Jag säger att gräset är smarrigt grönt hela tiden om du följer din sanning, ditt hjärta, din väg  och inte uråldriga tanker och föreställningar om vad som är bra eller dåligt.

Vi är fostrade in i ett samhälle där vi skall vara goda slavar. Vi är fria själar som skall upptäcka livet inom och utanför oss. När vi har upptäckt det inom oss gör vi precis som vi vill och känner oss fantastiska och underbara och förstår inte ens ordet misslyckande för det finns inte.

 

Vill du också glömma bort det ordet – misslyckande- följ med till Los Angeles

 

KRAM

Annette

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette