Ge dig tid att bara vara

Av Annette Forslund

När kretiviteten blir inbjuden

I går åkte jag till  Hermosa Beach här i LA och bara va.  Jag hade inga planer, kände bara att jag ville till havet och sedan fick livet visa vad jag skulle göra där. Jag hade filmkameran med mig så om lusten föll på så tänkte jag att jag skulle filma. Och om jag filmade, flera filmer. Der var ett sådant vackert ljus och en väldigt härlig energi på den stranden. Så jag spelade in flera meditationsfilmer, jättekul !

När du bara är

När vi tillåter oss att bara vara så ger vi  plats för kreativiteten, för vårt skapande att komma till oss. Många som jag coachar saknar den delen av sitt liv och det kan jag verkligen förstå. Jobbar man heltid och har en familj så finns det inte så mycket tid över att bara va. Det är så synd för den tiden är otroligt viktig. Det är då hela systemet får tid att varva ner och man låter nya tankar och känslor ta plats. Många vet heller inte vad de verkligen tycker om att göra, vad deras passion är. Det är också synd för det är vår födslorätt att få göra något som får vår själ att kvittra. Livet skall inte vara en kamp, det är inte meningen att vi bara skall få det att gå runt och vänta till sedan.

Nästa gång du får en möjlighet att bara vara, när du får tid till bara dig. Lyssna till vad du vill, gör ingenting, åk till skogen, till vatten, åk till himmlen. Åk till en plats där själen känner igen sig.  Börja gå långsamt, sätt dig ner och blunda och lägg handen på hjärtat och säg- jag är här och jag vill lyssna. Rulla ut din yogamatta, tänd ett ljus och andas. Träffa en nära vän och ha samtal som stärker dina drömmar, skratta tillsammans åt era misstag och tokigheter. Se dig själv i spegeln och stryk dig över kinden, se dig själv i ögonen och säg:

Tack för alla strider du har genomgått, alla tårar du har gråtit och alla sömnlösa nätter du haft. Du är en kämpe, en krigare och har ett hjärta med så mycket kärlek.  Nu är det kampen slut min vän, nu är det dags att ta  själen i handen och börja skapa det liv du så väl förtjänar fullt med både glädje och kreativitet.

Följ med till Kreta

Den 7 juli åker jag och Tatjana till Kreta och håller ett retreat där syftet är att du skall komma hem påfylld  i varje liten cell i kroppen. Vi börjar dagarna med stärkande yoga med utsikt över havet och fortsätter med inspirerande samtal, ljuvliga meditationer och långa promenader efter stranden.

Vill du åka med så är du varmt välkommen, det finns fortfarande några platser kvar.
Läs mer här

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette