Från en box till en annan

Av Annette Forslund

Under mina 16 år i personlig “utvecklingssvängen” har jag stött på många förklaringsmodeller på vad som skall göra mig lycklig, fri och harmonisk. Jag har provat många och flera har hjälpt mig i rätt riktning. Det jag ser mer och mer är att många vill göra sin metod mer rätt än andras. Det är bättre med kundaliniyoga än med bikramyoga. Det är bättre med meditationer med mantran än utan. Det är bättre med att lösa upp energin i traumat än att prata om det. Det  är bättre att dricka gröna juicer på morgonen än gröt.  Många människor är stressade idag och börjar söka något annat för att komma ifrån stressen och det liv de lever. Bara för att hitta ett annat regelverk att följa. Om man läser vad  de upplysta mästarna skriver så skriver det alla samma sak.

Det spelar ingen roll vilken väg du tar, den visdom du söker kan du bara hitta i djupet av din egen själ.

Jag vill inte vara i någon box, jag vill vara fri. Fri att göra det som får mig att bli och vara mitt bästa jag. Jag vill yoga, jag vill skratta högt och länge, jag vill dansa på borden, meditera i tystnad, dricka vin och jobba med vad jag vill.  Jag vill inte följa något koncept alls. Jag övar varje dag att lyssna till min själ, min sanning och lyssna inåt. Vill jag yoga gör jag det, inte för att jag måste utan för att jag blir glad när jag gör det. Ibland sover jag  tolv timmar och ibland fem. Jag lyssnar till min kropp och vad  den vill. Jag har många tankar men jag tar inte mitt tänkande på allvar längre. Jag vet att mitt tänkande är bara egots röst som babblar om att jag behöver skydda mig från det ena och det andra. Egots röst talar sällan om för mig att allt redan finns i överflöd, den säger  att jag behöver kämpa för att få det jag vill ha. Själens röst låter helt annorlunda den vet att allt redan finns för mig. Det enda jag behöver göra är att lyssna och veta med 100 procent säkerhet att jag alltid är omhändertagen – utan undantag.

pippi520-jpg-1

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette