Första veckan har varit som en bergochdalbana

Av Annette Forslund

Eko från det förflutna

I dag är det sjunde dagen sedan det nya året började och jag bestämde mig för att skriva en blogg varje dag. Den första veckan av året har varit minst sagt händelserik. Jag har åkt som en bergochdalbana. Ena dagen har jag känt mig lugn och lycklig och dagen efter har jag känt mig som en liten rädd lite tös som bara vill få lugn o ro runt. Oavsett om vagnen i bergochdalbanan har varit uppe eller nere så har har det hela tiden funnits en annan del av mig som bevittnat det som sker. Ett större medvetande som vet att att när jag har känt mig som den lilla rädda tösen så är det ett eko från det förflutna, det är inte sanningen.

Vår natur är välmående

I dag när jag var ute och sprang så kunde jag verkligen känna att jag var mer “hemma” igen. Jag verkligen upplevde det jag sprang förbi, jag såg de vackra blommorna, jag verkligen kände solens värme på min kropp. Jag upplevde nuet starkare och intensivare. Skillnaden blir så tydlig när jag är i huvudet i mina tankar eller när jag är i nuet och upplever mig och omgivningen. Det är otroligt skönt att komma hem igen, då märker jag ännu tydligare hur stressig det är att vara i gamla minnen. Jag kan verkligen också förstå varför så många människor flyr till jobb, alkohol, mat etc för att slippa känna stressen som bor i kroppen. Jag har själv gjort det. Därför är jag så oerhört tacksam att jag har hittat metoder och förhållningssätt som hjälper mig att hitta tillbaka till den jag egentligen är, den som vi alla är. Vår är natur är välmående. Det är våra tankar och minnen som tar oss bort från den vi egentligen är.

I går när jag var på bio och såg ” All the money in the world” så blir det så tydligt att inga pengar, inga saker, inga människor kan göra oss lyckliga. Vi kan aldrig hitta lyckan därute utan den finns bara därinne.

All kärlek till dig

Annette

 

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette