YOLO YOGA – you only live once

Just nu är det viktigare än någonsin att komma i kontakt med lugnet, känna glädje och
att fokusera på möjligheter – för vi lovar det finns massor.

Unna dig en heldag med yoga, inspirationsföreläsningar och egen reflektion. Vi börjar och avslutar dagen  med yoga. Resten av dagen kommer vi att inspirera dig till nya insikter och möjligheter.

Yogan är anpassad så den passar för både nya sköningar och dig som redan kan slå knut på dig. inspirationsföreläsningarnas syfte är att få dig att se nya möjligheter, komma mer i kontakt med din glädje och lust. Du kommer att gå hem med lätta steg och känna hur livsenergin bubblar i hela dig.

Mat: Vi bjuder på frukt, nötter, kaffe och the. Lunchen äter vi någonstans på en av alla de restauranger Sjöstaden eller så tar du med något du själv har tillagat.

Kläder: Ha på dig sköna, rörliga kläder som passar både för yoga och för väder eftersom vi kommer att yoga utomhus på en av de fina bryggorna. Om vädret tillåter så är vi ute hela dagen.

Ta med:Du som har en egen yogamatta ta med den, har du ingen säg till så fixar vi. Ta också med en bok att skriva i.

Investering: 860 kr som du swishar till 0734 -303880, Annette Forslund. När du betalt är platsen säkrad, begränsat antal platser. Är det fullt få du tillbaka pengarna. Får du inte tillbaka pengarna så har du en plats och får ett välkomstmejl två dagar innan.

Plats: True Workout, Hammarby Sjöstad, Styrbordsgatan 22.
Tider: Den 23 maj kl 10.00- 16.30

Varmt välkomna Annette och Anette

Mer om Anette Stjärnström kan du läsa HÄR

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

23/05
860 kr som du swishar till 0734-303880