Tydlig Framgångsrik och Fri

Skapa en ny verklighet

Börja lyssna till den röst som viskar till dig att det finns ett annat sätt att leva där jobbet är inspirerande och roligt och där du bidrar till ett större sammanhang. Sluta tro på att det inte går, jag skall visa dig hur.

Kom och lär dig hur du blir modig, framgångsrik och fri 

Fler och fler kreativa och kraftfulla  kvinnor trivs inte längre på sina arbetsplatser och/ eller  med sina yrken. De känner att de inte bidrar till något som gör den här planeten till en bättre plats och att de känns som de  inte kan ta med hela sig själv till jobbet. Många är stressade och upplever att de mest sitter på möten som inte leder någon vart. Många vill byta jobb/ yrke eller starta eget men vet inte riktigt till vad och om de vågar.

Vad avgör då skillnaden med en som tar steget och en som inte gör det ? I den här föreläsningen får du svaret av Annette Forslund som själv stigit av karriärstegen och är ledande inom Entreprenörskap och Transformativ coaching.

Enligt Annette så finns det ett flertal hemligheter som är absolut nödvändiga för att du skall våga ta steget och komma på vad  du vill om du inte vet det. Nästan alla kvinnor kämpar med att få vardagen att gå runt och finnas till för alla andra. Ofta jobbar de hela dagarna och när de väl är hemma så är de alldeles för trötta för att ens fundera på vad nästa steg är. Många gånger hör de en liten röst som viskar att de finns ett annat sätt att leva där jobbet är inspirerande och roligt och där man bidrar till ett större sammanhang, men de vill inte riktigt lyssna för de vet inte hur. Eftersom de lägger så mycket energi på ett jobb de inte trivs med så blir de också ledsna och tappar skälvförtroendet. Till slut tror de inte att de kan och att det är lika bra att inte göra någon förändring alls.

Under den här föreläsningen kommer du att få lära dig:

Annette brinner för att inspirera andra att verkligen leva det liv det är ämnad att leva. Efter föreläsningen går du hem med många nya insikter och verktyg som du kan börja använda direkt i ditt eget liv.

Annette har de över 25 års erfarenhet inom försäljning och företagande. Hon har också lång erfarenhet av själslig och personlig utveckling Hon har framgångsrikt skapat resultat för sig själv, sina företag och har hjälpt 1000 kunder med att göra det de vill göra här i världen.

 

Fortsätt scrolla ner för att se plats och pris.

 

 

 

Information

6 december kl 18.00
Tegnergatan 24
Tegnergatan 24
Investering: 290 kr

Betalas in till Handelsbanken,
Kontonummer: 408 385 758
Clearing: 6165

Eller swicha till 0734-303880

Anmälan