Release your Wonder Woman

be bold, be proud and stay free

Anmäl dig här 20/03

Nu är det dags att joina revolutionen. Vi kan inte vänta längre. Jag tror att du precis som jag tycker att mycket av de regler och ideal som samhället har är helt kass. Varför skall i jobba 8 timmar om dagen om vi inte finner glädje idet. Varför är så många deppade och stressade? Varför stirrar vi ner i marken istället för at säga hej och le när vi möts? Varför är titlar och yta viktigare än det mänskliga mötet? Det behöver inte vara så och det startar med varje individ.  Mycket i samhället behöver och kommer att förändras och vi behöver välja om vi skall hoppa eller ramla. När vi ramlar har vi inte koll på situationen utan vi blir rädda, kan få panik och har ingen kontroll.  När vi hoppar, ta vi sats, kliver ut i det okända och bestämmer för oss ta kommandot.
Nu är det dags att ta reda på vad du vill och göra det. Vänta inte längre för snart är du död .

Under den här föreläsningen kommer Annette slå hål på gamla sanningar som håller dig tillbaka och inspirera dig att ta fram din egen Wonder Woman. Hon kommer att berätta hur det svåra kan vara enkelt och det läskiga kan vara kul. Du kommer att uppleva massor av skratt, inspiration och bus. Du kommer också få konkreta praktiska råd och många nya insikter om hur du skall våga göra det du faktiskt vill. 🤘🔥

Var: Mötesrum, Luntmakargatan 52,  Stockholm

När: 20 mars kl 18.00-19.30, inläpp från 17.30.

Kostnad: 295kr som du betalar in på handelsbanken cl 6165- 237 509 288.
Eller swisha till 0734-303880.

Om ni har några frågor eller funderingar maila gärna till min assistent Tess, [email protected]

Glöm inte att anmäla dig innan du betalar. Vi behöver din mail för att du ska få en bekräftelse en vecka innan föreläsningen som gäller som din biljett. Titta i din skräpkorg om du inte fått något. Anmäler du två personer behöver vi bådas mailadresser. Du har en säkrad plats när du har betalt.

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

20/03
295 kr

295kr som du betalar in på handelsbanken cl 6165- 237 509 288.
Eller swisha till 0734-303880.