Var autentisk istället för perfekt

Vi behöver utveckla vårt självledarskap, bli mer synliga och våga stå för det vi faktiskt tror på.

Anmäl dig här 12/12

Release your power – Var autentisk istället för perfekt

Förr så byggde man upp företag och organisationer genom hierarkier. Vi skulle vara effektiva och cheferna skulle ha kontroll. I takt med de nya generationerna och digitaliseringen håller det nu på att förändras och vi börjar jobba mer i nätverk och i samarbeten.

Vi behöver utveckla vårt självledarskap, bli mer synliga och våga stå för det vi faktiskt tror på.  Vi behöver helt enkelt vara mer autentiska.

Så vem är du som företagare? Vad tror du på ? Varför skall kunderna anlita just dig och ditt företag. Alla har vi vårt unika uttryck och det finns kunder till oss alla.

Ju tydligare du är i ditt uttryck desto lättare är det för dig att attrahera de kunder som behöver just din energi och dina tjänster, och de du tycker är roligt och lönsamt att jobba med.

Det är dags att kliva ut din kraft och sluta gömma dig och ta reda på hur och vad du kan göra för att sticka ut i mängden. Det finns inte en lösning för alla, det finns en lösning för varje person.

 

Vill du få information när nästa livewebbinar är så anmäl dig längre ner på sidan under anmälningar så får du info när det är dags.

HÄR kan du se mig på film när jag föreläser om att våga synas

 

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

12/12
Din dator
Gratis