Våga synas

Anmäl dig här 10/12

Våga synas

Jag vänder mig till dig som startade din business med en önskan om att kunna styra din egen tid och vara mer fri. Du som drivs av utveckling och att kunna bidra. Du som är redo att lyckas och kliva ut i din kraft

Du har drivit företaget under några år och känner att du har mer att ge och att du är duktig på det du gör. MEN kruxet är att du inte gillar att synas och att sälja dig själv.

Du har kanske gått någon kurs och lärt dig tekniker för att lyckas bättre men utan de resultat du önskar. Det som gör hela skillnaden är att du behöver hitta ditt uttryck, det som är sant för dig, Inte något påklistrat skitsnack.

Alla har vi olika gåvor, styrkor och vårt unika sätt att uttrycka oss på. Det sorgliga är att vi inte tar fram det utan blir bleka kopior av någon annan. Det är dags nu att ta fram dig och ditt sätt och sedan kommunicera det.

Lyssna HÄR när Annette berättar om hur du gör för att börja gilla att synas, sälja och ge dina kunder vad de vill ha utan att känna dig för på.

Efter du har sett filmen så kan du boka ett strategisamtal HÄR.

Jag kommer ha mina live webbinar igen efter jul/nyår. Så för att kunna se, anmäl dig nedan så håller jag dig uppdaterad. Vi ses!

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

10/12
Gratis