Sälj med passion

När försäljning är roligt och givande

Anmäl dig här 07/11

Release your power – Sälj med passion

Försäljning har många gånger fått dåligt rykte. Att det skulle vara något fult att sälja istället för att det är en vacker konstart som vi kan förfina. Har du eget företag så hoppas jag att du brinner för det du gör och vill att fler skall få del av dina tjänster. Det finns inte en teknik utan det finns många sätt att sälja på. Om du använder dig av den teknik som ligger mest i linje med  vem du är så kommer du upptäcka att det svåra kan bli lätt.

Våga vara DU, ta fram ditt unika uttryck och paketera din tjänst, kommunicera och sälj den med massor av action. Anpassa inte dig, gör din grej och gör det bra eftersom världen behöver dig.

Den 7 november pratar Annette om det hon brinner för –  Egna företagare som vill kommunicera ut sin unika tjänst utan att ge upp sin frihet eller sin sanning – och göra det lönsamt.

Var: På webben framför din dator.

När: 7 november klockan 19.00

Kostnad: Helt gratis.

Om ni har några frågor eller funderingar maila gärna till min assistent Tess, boka@annetteforslund.se.

Glöm inte att anmäla dig så att du kan få länken till föreläsningen.
Vi behöver din mail för att du ska få en en länk utskickad till webbinariet  som du behöver för att komma in. Vi kommer använda oss av zoom och vi skickar ut länken kvällen innan.

Får du inget mail med länken? Kolla i skräpkorgen, ibland hamnar det där.

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

07/11
framför datorn
Gratis