Release your Wonder Woman

be bold, be proud and stay free

Anmäl dig här 11/04

Nu är det dags att joina revolutionen. Vi kan inte vänta längre. Det är mycket som händer nu och många människor börjar känna den slumrade kraften som börjar vakna i dem. Är du en av dem ? Många av de sanningar vi trott på är inte sanningar längre. Mycket av de som försökts gömma undan kommer upp till ytan. Mycket i samhället behöver och kommer att förändras och vi behöver välja om vi skall hoppa eller ramla. När vi ramlar har vi inte koll på situationen utan vi blir rädda, kan få panik och har ingen kontroll.  När vi hoppar, ta vi sats, kliver ut i det okända och bestämmer oss för att ta kommandot. Vilken är din calling, varför har du kommit hit till jorden just nu? Vad är du här för att göra? Jobbar du redan med människor men känner inte att du kan bidra på det sätt du vill ? Har du eget företag men tjänar för lite pengar på det du gör ? Vill du starta eget ? Känns det för trångt och inte utvecklande på det företag du är nu ?

Under den här föreläsningen kommer Annette slå hål på gamla sanningar som håller dig tillbaka och inspirera dig att ta fram din egen Wonder Woman. Hon kommer att berätta hur det svåra kan vara enkelt och det läskiga kan vara kul. Du kommer att få  inspiration och konkreta praktiska råd och många nya insikter om hur du skall våga göra det du faktiskt vill. 🤘🔥

Var: På webben framför din dator.

När: 11 april kl 18.00-19.00

Kostnad: GRATIS

Om ni har några frågor eller funderingar maila gärna till min assistent Tess, boka@annetteforslund.se.

Glöm inte att anmäla dig så att du kan få länken till föreläsningen.
Vi behöver din mail för att du ska få en en länk utskickad dagen innan föreläsningen där du kan registrera dig och delta. Vi kommer använda oss av zoom.

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

11/04
hemma framför datorn
Gratis