Release your power - våga synas

Nu är det dags att joina revolutionen och börja agera.

Anmäl dig här 18/09

Release your Power – våga synas

Startade du din business med en önskan om att kunna vara mer fri och styra dig egen tid?
Har du har mycket att ge och vill nå ut större samtidigt som du tjänar bra med pengar?
Är du redo att lyckas?

Annette har ett förflutet inom försäljning och finans och har varit delägare på Max Matthiessen. Hon bytte sedan bana  och startade sitt eget företag Existens som hon drivit sedan 2003. Hon har sett hur väldigt många kompetenta människor inte riktigt lyckas med sitt företagande eftersom de inte står i sin kraft och når ut med sin kompetens.

Det är inte det som är duktigaste som lyckas bäst utan de som tror på sig själva och inte ger sig. Du kan ha alla strategier i världen men om du inte gör det du tänkt göra så ser du inte de resultat du vill ha. Alla har vi också olika gåvor, styrkor och vårt unika sätt att uttrycka oss på. Det sorgliga är att vi inte tar fram det utan blir bleka kopior av någon annan. Det är dags nu att ta fram dig och ditt sätt och sedan kommunicera det.

Lyssna när Annette berättar om vilka av de absolut viktigaste egenskaperna du behöver träna upp för att nå den framgång du förtjänar.

Var: På webben framför din dator.

När: 18 september kl 11.00-11.45.

Pris: Helt gratis

Om ni har några frågor eller funderingar maila gärna till min assistent Tess, boka@annetteforslund.se.

Glöm inte att anmäla dig så att du kan få länken till föreläsningen. Vi behöver din mail för att du ska få en en länk utskickad till föreläsningen där du kan registrera dig och delta. Vi kommer använda oss av zoom.

Glöm inte att titta i skräpkorgen om du inte får något bekräftelse mejl.

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

18/09
Din dator
Gratis