Release your power - 1 maj på webben

Nu är det dags att joina revolutionen och börja agera.

Anmäl dig här 01/05

Vet du vad du vill men behöver mer mod för att ta steget?

Har du ett företag och vill öka omsättningen, vinsten och glädjen?

Du vet att du vill göra något annat men vet inte vad?

Nu är det dags att joina revolutionen. Vi kan inte vänta längre. Jag tror att du precis som jag tycker att mycket av de regler och ideal som samhället har är helt kass. Varför skall vi jobba 8 timmar om dagen om vi inte finner glädje i det. Varför är så många deppade och stressade? Varför är titlar och yta viktigare än det mänskliga mötet? Det behöver inte vara så och det startar med varje individ.  Mycket i samhället behöver och kommer att förändras och vi behöver välja om vi skall hoppa eller ramla. När vi ramlar har vi inte koll på situationen utan vi blir rädda, kan få panik och har ingen kontroll.  När vi hoppar, ta vi sats, kliver ut i det okända och bestämmer för oss ta kommandot.

Under den här föreläsningen kommer Annette slå hål på gamla sanningar som håller dig tillbaka och inspirera dig att ta fram din egen Wonder Woman. Hon kommer att berätta hur det svåra kan vara enkelt och det läskiga kan vara kul. Du kommer att uppleva  både skratt, inspiration och allvar. Du kommer också få konkreta praktiska råd och många nya insikter om hur du skall våga göra det du faktiskt vill.

Var: På webben framför din dator.
När: 1 maj klockan 11.00-12.00.
Kostnad: bara 100 kr som du swishar till 0734-303880 och skriver namn och datum.
Om ni har några frågor eller funderingar maila gärna till min assistent Tess, [email protected]
Glöm inte att anmäla dig så att du kan få länken till föreläsningen.
Vi behöver din mail för att du ska få en en länk utskickad dagen innan föreläsningen där du kan registrera dig och delta. Vi kommer använda oss av zoom.
Om du inte kan vara med och se föreläsningen så kommer vi att skicka inspelningen.

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

01/05
Din dator
bara 100 kr som du swishar till 0734-303880