Release your power

Nå den framgång du förtjänar

Anmäl dig här 12/06

RELEASE YOUR POWER – Nå den framgång du förtjänar

Startade du ditt företag med en önskan om att få vara mer fri och göra nåt du brinner för?

Motiveras du av att se andra människor växa?

Har du höga ambitioner och gillar utmaningar?

Efter ha coachat 1000 tals personer har Annette sett att väldigt många duktiga, kompetenta egna företagare inte når den framgång de förtjänar.

De har lättare att se klientens/ kundens värde än sitt eget och har svårt att ta betalt. De tänker för mycket och agerar för lite. De kliver inte ut i in kraft och bidrar på det sätt de egentligen är kapabla till.

Annette har ett förflutet inom försäljning och finans och bytte sedan bana till personlig utveckling. Hon har sett hur väldigt många kompetenta människor aldrig lyckas med sitt företag eftersom de inte står i sin kraft och når ut med sitt budskap.

Det är inte de som är duktigaste som lyckas bäst utan de som tror på sig själva och inte ger sig. Du kan ha alla strategier i världen men om du inte gör det du tänkt göra så får du inga resultat. Alla har vi också olika gåvor, styrkor och vårt unika sätt att uttrycka oss på. Det sorgliga är att vi inte tar fram det utan blir bleka kopior av någon annan.  Det är dags nu att ta fram dig och ditt sätt och sedan kommunicera det.

Var: På webben framför din dator.

När: 12 juni kl 18.00-18.45

Pris: Helt gratis

Om ni har några frågor eller funderingar maila gärna till min assistent Tess, boka@annetteforslund.se.

Glöm inte att anmäla dig så att du kan få länken till föreläsningen.
Vi behöver din mail för att du ska få en en länk utskickad till föreläsningen där du kan registrera dig och delta. Vi kommer använda oss av zoom.

Får du inte ett mail med länken till föreläsningen så kolla i skräpkorgen det kan hamna där.

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

12/06
hemma framför datorn
Gratis