Det nya paradigmet

Om du som jag är trött på att kämpa och att prestera  och vill istället skapa och göra saker för att det är roligt, inspirerande och kreativt så är du den person jag vänder mig till.

Jag tror verkligen att 2020 är det året allt verkligen förändrades. När gamla strukturer rasade och nya sätt att vara och att göra började byggas upp. Vi kan inte fortsätta tro på att sedan kommer det att hända, sedan när jag fått de pengar jag behöver, sedan när jag fått en ny partner, nytt jobb etc. Vi behöver förstå att det är NU det gäller.

Om du kan utveckla mer av förundran, tacksamhet, acceptans, uppskattning och att släppa taget just nu så kommer allt annat du vill ha komma till dig. Därför att när du inte är i motstånd mot själva livsupplevelsen så kommer du komma till en skön känsla i dig själv och den sköna känslan kommer att ge dig mer av det du vill ha. För bakom  oroliga tankar och bekymmer finns det alltid glädje, harmoni och frihet. Vårt problem är att vi inte vet hur vi skall få tankarna att passera så vi kan känna lugnet som finns naturligt inom oss.

När vi är kontakt med vår inre stillhet och glädje och kan känna tillit till livet oavsett vad som händer på utsidan så börjar magiska händelser att inträffa.

Meditation en skön väg

Om vi inte vet vad vi vill så behöver vi lyssna. Vi behöver lyssna inåt till vår egen inre kompass och visdom. Det är ingen annan som kan dig svaret bara din egen djupare kontakt med  dig själv. Så egentligen det vi behöver göra är at sätta oss ner i tystnad varje dag i 30 minuter och bara lyssna. Verkar vara lätt men oj så svårt det är för många. Jag vet att många vill och börjar men slutar efter några dagar. Om vi mediterar varje dag i 30 minuter så lovar jag dig att det kommer att hända grejer, du kommer få
flera insikter och få större klarhet. Du kommer att stabilisera din kanal med din själ och din inre röst, med din inre visdom och uppkoppling till det större nätverket.

“Show up and be in the moment”

Om du vill du starta 2020 på et nytt sätt och verkligen börja lyssna på DIG så erbjuder jag dig att vara med i en meditationsgrupp som kommer att ge dig det stöd och support du behöver för att fullfölja det du påbörjar.  Jag kommer leda dig i både tysta meditationer och guidade.  
 
Det spelar ingen roll om du är en van att meditera eller är nybörjare. Alla kan vara med,det enda som krävs är att du är redo för att starta en ny vana som gör att du kommer att få en helt ny relation med dig själv och vad du vill.

Meditationerna startar den 6 januari och slutar den 26 januari. Varje kväll på zoom mellan kl 21.00-21.30.
Efter meditationen så är det ett öppet space i 30 minuter för delning och coaching för de som vill.

Investering är 100 kr om dagen. DU ANMÄLER DIG OCH BETALAR HÄR

Har du aldrig lyssnat på mig innan så kan du lyssna här på en En skön meditation. 

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

06/01
datorn

Anmäl dig och betala på länken längre upp.