Lär dig marknadsföra dig och sälja med passion

Anmäl dig här 13/05

Lär dig marknadsföra dig och sälja med passion

Små företagsägare som ex. coacher, konsulter och föreläsare mm. slösar tusentals kronor på olika marknadsföringsstrategier och kurser med ofta värdelösa resultat. Vad gör skillnaden mellan en framgångsrik marknadsföring och försäljning och en misslyckad? Du får svaret i den här workshopen med Anette och Annette.

Enligt dem finns det ett flertal kritiska hemligheter som är absolut nödvändiga för ditt företag och dig att bemästra för att få en snabb och framgångsrik marknadsföring och försäljning att fungera på sociala medier. Nästan alla småföretagare kämpar med att få nya “leads” och kunder. De gör massor av stora misstag gång på gång i sociala medier och samtidigt förstör de sitt varumärke. Det många inte förstår och gör fel är hur man nischar och paketerar sig till rätt målgrupp. De vet heller inte hur man marknadsför sig och säljer utan att bli för “pretto”.

I det här programmet kommer du få lära dig följande 3-Stegs-metod.
– Hur du paketerar dig själv som expert för rätt målgrupp.

– Hur du skapar följare som älskar att följa dig.

– Hur du skapar en process för att sälja dina tjänster

Tillsammans har Anette och Annette över 30 års erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och företagande. De har framgångsrikt skapat resultat för sig själva, sina företag och sina kunder.​

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

13/05
Din dator
Swisha 100kr till till 076 163 11 06