Transformativ ICF coach

Skapa det omöjliga och möt utmaningar från en trygg plats i dig själv.

Tänk dig en värld där människor kan skapa det omöjliga och möta utmaningar från en trygg plats inom sig själva där det finns både kreativitet lätthet och glädje.

Vakna upp till din djupare potential

För nio år sedan skapade jag Nya Tidens Coachutbildning med ICF kärnkompetenser som riktlinjer, för att utbilda människor i konsten att coacha både sig själv och andra. Många som gått utbildningen jobbar idag som coacher både som egna företagare och som anställda.

Nya Tidens coachutbildning har gjort att jag utvecklas massor. Jag har skapat en livsvision och är mer i kontakt med mig själv och vad jag vill. För mig har kursen varit ovärderlig, en startsträcka för egen personlig utveckling och jag kommer att rekommendera alla jag känner att gå utbildningen eller att prova vara elevklienter.

Maria Hällgren

 

Med tiden kände jag att det var något som fattas med ICF kärnkompetenser och hittade den sista pusselbiten när jag själv utbildade mig till Transformativ coach i USA av Michael Neil. Den nya Coachutbildningen jag har startat ger dig det bästa av två världar. Du lär dig skillnaden mellan transactional coaching ( mer traditionell coaching)  och transformativ coaching, hur och när du kan använda dem med olika klienter beroende på var de själva är någonstans i sin egen utveckling. Du kommer att bli en  fenomenal coach om du  lär dig att följa och lita på din intuition och förstå vilken otrolig potential du besitter. Du kommer att förändra liv, jag lovar .

Utbildningen är på totalt 60 timmar som leder till att du blir Transformativ coach. Under programmet kommer du att vakna upp till en djupare potential och förstå hur vi människor egentligen fungerar. Som ett resultat kommer du att kunna hjälpa andra människor att transformera sina liv till det bättre. Du kommer kunna hjälpa dem att släppa sina begränsningar så de når sina resultat de önskar.

Under utbildningen kommer stort fokus att ligga på hur du vill skapa din coachingverksamhet så att du verkligen ska kunna använda den kunskap du lär dig för att coacha andra. Vi kommer redan från dag ett ha din blivande verksamhet i fokus så du vet vad och hur du skall göra när du avslutar utbildningen.

Om du redan är ICF-diplomerad coach kan du gå den här utbildningen och börja använda dina tidigare kunskaper från en helt annan nivå och få hjälp med att komma igång med  din verksamhet.

Programmet

Jag har jobbat med människor i utveckling sedan  2003 i mitt bolag Existens. Jag är certifierad ICF coach Transformativ coach, mindfulnesslärare, yogalärare i både ashtanga och i yinyoga. har gått  fyra år i utbildning för att bli psykosyntesterapeut,  Är certifierad Sorgbearbetare, har gått 188 timmar träning i att förstå medberoende, Utbildat mig i Access consciousness, gått kurs i laughter for living coaching 1, genomgått kurs i kanalisering och högre självkännedom, gått kurs i lifestaging och kreativa handledningsformat, kurs i ennagram, goalmapping och the work med Byron Katie.Utbildat mig  och jobbat med familjekostellationer och med Jesper Juul.  Jag är utbildad sjuksköterska, har gått 200 timmar på poppius i praktisk journalastik, jag har jobbat som reseledare,varit delägare i Max Matthiessen som försäkringsmäklare, drivit flera bolag och är mamma till tre underbara ungar. Allt detta har jag tagit det bästa av och har nu skapat en helt fenomenal utbildning för dig som vill lyckas.

Hela utbildningen handlar om dig och hur du ökar din egen intuition. Hur du börjar lita på dig själv och hur du kan bli mer av den du är så att du hittar din egen speciella nich. Du kommer att få lära dig hur du kan starta upp din egen coachingbusiness och hur du kan marknadsföra dig för att lyckas.

Du kommer också få träningsklienter att öva på under utbildningen.

Vad är Transformativ coaching

Se mer här 

Vad är ICF – kärnkompetenser

 1. Etik och professionalism
 2. Coachningsöverenskommelsen
 3. Förtroende och tillit
 4. Närvaro och flexibilitet
 5. Aktivt lyssnande
 6. Kraftfulla frågor
 7. Direkt kommunikation
 8. Skapa medvetenhet
 9. Utforma åtgärder
 10. Målsättning och planering
 11. Ansvarstagande och uppföljning

Utbildningen sker i små grupper på max 6 personer så att jag kan fokusera och coacha varje person maximalt så att du kan  ta steget fullt ut efter utbildningen. Om du liknar coachutbildningen med att du skall hoppa fallskärm så kommer du få alla nödvändiga instruktioner och kunskaper för att ta på dig västen och kunna använda den på rätt sätt men du behöver också hoppa ut ur planet och då krävs det mod och tillit till att det funkar. Jag kommer göra allt så att du verkligen hoppar.

Första blocket
21- 23 sept i Stockholm

Nyckeln till all inlärning, förändring och transformation är insikter. Det är först när du verkligen fått en egen insikt, ser något nytt, som du på djupet förstår det.

Under det första blocket kommer vi att titta närmare på:

Andra blocket
19-21 okt i Stockholm

Bra och meningsfull coaching behöver ha en stor inverkan på klienten och göra skillnad. Under det andra blocket utforskar vi:

Tredje blocket
23-25 nov i Stockholm

Alla har vi en outtömlig kreativ potential. I det tredje blocket kommer vi att leka med:

 adobestock_99622287

Utbildningen ger dig

Mer tillgång till dig själv och din egen visdom
Större tro på dig själv och mer lätthet i livet
Enkelhet att fatta beslut
En annan syn på problem så du inte tar dom så  allvarligt
Större klarhet och mer kreativitet
Mod, skratt och massor av livsenergi
En nystartad coachingbusiness

Mer info

Först till kvarn, när det är fullt är det fullt.

Priset för hela utbildningen är 35 000 kr plus moms som kan delas upp på tre inbetalningar.
Första inbetalningen på 10 000 kr plus moms = 12 500 kr  garanterar din plats.
Kontonummer Handelsbanken cl 6165- 237 509 288

Alla kurstillfällen pågår mellan kl 10-17.

Varmt välkommen att höra av dig till kontakt@annetteforslund.se
eller ring gärna mig på 0734-303880.

 

 

 

Information

21 september – 25 nov 2017
Stockholm
35 000 kr plus moms