Change Makers

Anmäl dig här 01/05

Just nu i denna kris är det viktigare än någonsin för oss, som vet att vi är Change Makers,att kliva in i vårt världsledarskap och få energi och kraft att skapa den förändring vi verkligen vet behövs.

 

🤯 Känner du dig fast i din nuvarande roll och blir frustrerad över vart du ska börja?

👽 Känner du dig som en ”utomjording” när du sitter bland kollegor, familj och vänner?

💚 Känner du är du är här för att ett högre syfte och större ledarskap?

 

Då ska du ansöka till Change Makers Academy nu.

🌟 Uttrycka sin galna vision i en supportande, upplyftande och generös miljö, som tror på din storhet.

🌿 Från och med nu välja ditt välmående före prestation och prestige.

❤️ Bygga ett liv som ger dig äkta mening.

💥 Få kraft och energi att gå emot normen med de andra i gruppen.

📈 Få uppföljning hela vägen och fira ditt mod och handlingskraft när du vecka efter vecka genomför de förändringar (privat & professionellt) som gör skillnad.

 

En Change Maker är en Magisk Modig Människa som är här för ett högre syfte. Som tror på att vi är starka tillsammans och kan skapa en kärleksfullare och humanare värld.

” De som inte tror på magin kommer aldrig att finna den ”
Magisk står för att vi förstår att vi är en energivarelse och tror på The law of attraction och kvantfysik. Vi förstår att vi skapar det vi fokuserar på och att vi är levnadskonstnärer. Vi tror på tacksamhet och gåvan av att ge. Vi tror på hjärtat och själens längtan och att utforska de tidlösa sanningarna.

Mod står för sårbarhet och sanning. Att och göra utan att veta. Att ramla och att resa sig. Att ta eget ansvar för sit eget liv. Att det är viktigare att leva än att överleva. Att bryta mot konventionerna och förstå att lyckan inte finns i det yttre utan i det inre. Att följa sin hjärta  och våga bli utskrattad Att möta sin egen drake och att övervinna den, om och om igen..

Människa står för att vi vill väl men ibland så kan det bli fel, att våga misslyckas, att be om ursäkt och att vara snäll mot sig själv. Att le mot en främling och att plocka bort prestige och prestation. Att mötas under ytan utan att behöva bevisa något. Att förstå att det inte är bokstäverna efter titeln som gör oss värdefulla.

Är du intresserad av att ansöka till Change Makers Academy, anmäl dig så skickar vi ansökningslänken till dig och mer info om upplägg etc.

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

01/05

Anmäl dig och få länken skickad till dig.