Change Makers Academy webbinar

12/1 12.30-13.15

Anmäl dig här 12/01

Nu är det dags att hitta ditt unika bidrag, radera dina begränsande tankar, marknadsföra dig på ett lustfyllt sätt och få massor av support på vägen.

Se filmen 👇

🤯 Känner du dig fast i din nuvarande roll och blir frustrerad över vart du ska börja?

👽 Känner du på dig att du är en ”utomjording” och har så mycket kraft som du vill ut med?

💚 Känner du är du är här för att ett högre syfte och större ledarskap?

Då ska du lyssna webbinariet om Change Makers Academy.

I Change Makers Academy får du:

🌟 Uttrycka sin galna vision i en supportande, upplyftande och generös miljö, som tror på din storhet.

🌿 Välja ditt välmående före prestation och prestige.

❤️ Bygga ett liv som ger dig äkta mening och härliga resultat.

💥 Få kraft och energi att bryta dina begränsande övertygelser med de andra i gruppen.

📈 Få uppföljning hela vägen och fira ditt mod och handlingskraft när du vecka efter vecka genomför de förändringar (privat & professionellt) som gör skillnad.

En Change Maker är en Magisk Modig Människa som är här för ett högre syfte. Som tror på att vi är starka tillsammans och kan skapa en kärleksfullare och humanare värld.

” De som inte tror på magin kommer aldrig att finna den ”
Magisk står för att vi förstår att vi är en energivarelse och tror på The law of attraction och kvantfysik. Vi förstår att vi skapar det vi fokuserar på och att vi är levnadskonstnärer. Vi tror på tacksamhet och gåvan av att ge. Vi tror på hjärtat och själens längtan och att utforska de tidlösa sanningarna.

Mod står för sårbarhet och sanning. Att och göra utan att veta. Att ramla och att resa sig. Att ta eget ansvar för sit eget liv. Att det är viktigare att leva än att överleva. Att bryta mot konventionerna och förstå att lyckan inte finns i det yttre utan i det inre. Att följa sin hjärta  och våga bli utskrattad Att möta sin egen drake och att övervinna den, om och om igen..

Människa står för att vi vill väl men ibland så kan det bli fel, att våga misslyckas, att be om ursäkt och att vara snäll mot sig själv. Att le mot en främling och att plocka bort prestige och prestation. Att mötas under ytan utan att behöva bevisa något. Att förstå att det inte är bokstäverna efter titeln som gör oss värdefulla.

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

12/01
Framför din dator
var du än är
Gratis

Anmäl dig och få länken skickad till dig.
Pris: Gratis
Tid: 12.00-12.45