Attrahera Agera och Ta emot

Skapa en ny framtid

Anmäl dig här 25/04

Bakom oroliga tankar och bekymmer finns det alltid glädje, harmoni och frihet. Vårt problem är att vi inte vet hur vi skall få tankarna att passera så vi kan känna lugnet som finns naturligt inom oss.

När vi är kontakt med vår inre stillhet och glädje och kan känna tillit till livet oavsett vad som händer på utsidan så börjar magiska händelser att inträffa.

På den här föreläsningen kommer du få reda på:

Hur ditt mindset påverkar allt du gör
Hur Du skapar mer överflöd och tid
Hur du tar bort blockeringar som ligger i vägen.
Hur du får mod att börja agera.

Du kommer också få lära dig vad den nya forskningen säger om lagen om attraktion. Vad som händer i kroppen och i hjärnan när vi styrs av rädsla och oro och vad vi kan göra istället.

Annette  bestämde sig redan när hon var liten att hon skulle skapa ett liv som hon själv ville ha och inte styras utav andra förväntningar och krav. På den här föreläsningen berättar hon om sin egen resa mellan hopp och förtvivlan. Hon berättar på ett ärligt och autentiskt sätt hur svårt det kan vara att gå sin egen väg men delar också glädjen när hon har lyckas trots motgångar och rädsla. Allt hon berättar har hon själv använt sig av och lyckas vända ett liv från rädsla till framgång. Hon kommer också väva in vad den senaste hjärnforskningen säger om hur vårt mindset påverkar allt i våra liv. Det är inte längre något flum utan det är en vetenskap som kan användas på rätt sätt när vi vet hur den fungerar.

Annette har jobbat med människor i utveckling i  sitt eget företag, Existens Skandinavien AB sedan 2003. Hon har hjälpt tusentals människor att förändra sina liv genom kurser, transformativ coachning, yoga. mindfullness med retreats i olika delar av världen.

När: 25 april kl 18.30-20.00, inläpp från 18.00.

Var: Balans med Omtanke, Algatan 1 Gustavsbergs hamn.

Du kan ta Buss 474 från Slussen som avgår var 10e minut, hoppa av vid Farstaviken, gå 100 m i färdriktning, 1a stora vita huset på höger sida, ingång kortsida, botten.

Bil Väg 222 mot Gustavsberg /Stavsnäs, avfart Gustavsberg Värmdö marknad.
Gratis 3 tim parkering nedanför längs med vattnet och 18 timmars 100 m bort vid Bibliotektet vid Gustavsbergs centrum.

Kostnad: 350 kr som du betalar in på BG: 371-2601 eller om du har swish 123 351 77 94.
Skriv förnamn och Annette 25/4.

Om ni har några frågor eller funderingar maila gärna till [email protected] 

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

25/04
Balans med Omtanke, Algatan 1 Gustavsbergs hamn.
Balans med Omtanke, Algatan 1 Gustavsbergs hamn.
350 kr som du betalar in på BG: 371-2601 eller om du har swish 123 351 77 94. Skriv förnamn och Annette 25/4.