Attrahera Agera och Ta emot

Skapa en ny verklighet

Anmäl dig här 29/01

Bakom oroliga tankar och bekymmer finns det alltid glädje, harmoni och frihet. Vårt problem är att vi inte vet hur vi skall få tankarna att passera så vi kan känna lugnet som finns naturligt inom oss.

När vi är kontakt med vår inre stillhet och glädje och kan känna tillit till livet oavsett vad som händer på utsidan så börjar magiska händelser att inträffa.

Du har säkert hört talas om – Lagen om attraktion – och du vet att du kan påverka vilka och vad du möter i ditt liv. Du kanske har upplevt att det fungerar som du vill i vissa områden men inte i andra.

På den här föreläsningen kommer du få reda på:

Varför du möter de människor du möter i ditt liv.
Hur du blir den mottagare du behöver vara för att få det du vill ha.
Hur du får mod att börja agera.
Hur du tar bort blockeringar som ligger i vägen.
Hur du skall kunna skapa det liv du drömmer om.

Du kommer också få lära dig vad den nya forskningen säger om lagen om attraktion. Vad som händer i kroppen och i hjärnan när vi styrs av rädsla och oro och vad vi kan göra istället.

Annette  bestämde sig redan när hon var liten att hon skulle skapa ett liv som hon själv ville ha och inte styras utav andra förväntningar och krav. På den här föreläsningen berättar hon om sin egen resa mellan hopp och förtvivlan. Hon berättar på ett ärligt och autentiskt sätt hur svårt det kan vara att gå sin egen väg men delar också glädjen när hon har lyckas trots motgångar och rädsla. Du får reda på hur hon har lärt sig att använda lagen om attraktion och hur du kan använda den för att skapa det liv du drömmer om.  Allt hon berättar har hon själv använt sig av och lyckas vända ett liv från rädsla till kärlek. Hon kommer också väva in vad vetenskapen och säger om lagen om attraktion. Det är inte längre något flum utan det är en vetenskap som kan användas på rätt sätt när vi vet hur den fungerar.

Annette har jobbat med människor i utveckling i  sitt eget företag, Existens Skandinavien AB sedan 2003. Hon har hjälpt tusentals människor att förändra sina liv genom kurser, transformativ coachning, yoga och mediation och har retreats i olika delar av världen.

Var: Mötesrum, Luntmakargatan 52, Stockholm

När: 29 Januari kl 18.30-20.30, inläpp från 18.00.

Kostnad: 285kr som du betalar in på handelsbanken cl 6165- 237 509 288.
Eller swisha till 0734-303880. Uppge namnen på vem inbetalningen gäller.

Om ni har några frågor eller funderingar maila gärna till min assistent Tess, boka@annetteforslund.se.

Glöm inte att anmäla dig innan du betalar. Vi behöver din mail för att du ska få en bekräftelse en vecka innan föreläsningen som gäller som din biljett. Titta i din skräpkorg om du inte fått något. Anmäler du två personer behöver vi bådas mailadresser. Du har en säkrad plats när du har betalt.

Anmäl dig här
Anmäl dig här

Information

29/01
285 kr till handelsbanken cl 6165- 237 509 288 eller swisha till 0734-303880 - du får en bekräftelse på din betalning och din biljett en vecka innan föreläsningen börjar.

Tid: kl 18.30-20.30, inläpp från 18.00 Har du några funderingar eller frågor, maila gärna till boka@annetteforslund.se