Går det att förändra sitt liv i grunden på två timmar?

Stressfri – Bra grundade beslut – Bättre relationer – Lugn och harmoni – Frihetskänsla - Visdom

Oavsett om du funderar på om du skall byta jobb, tjäna mer pengar, få tiden att räcka till, skapa bättre relationer eller bara få tillbaka din känsla av frihet och livsenergi kan de här två timmarna vara något för dig.

Martin och Annette kommer att förklara hur du skapar din livsupplevelse och själva kärnan i hur allt i livet fungerar. Det handlar om en naturlag precis lika sann som gravitationen. Förstår man den här naturlagen så har man kraft att skapa mirakel.

Martin Järnland jobbar som transformativ coach och har arbetat med företagsledare som fördubblat sin kapacitet, med utbrända som på kort tid återgått till jobbet med mer energi än någonsin och föräldrar som skapat en helt ny relation med sina barn de aldrig trott var möjligt. Han en av huvudlärarna på Supercoach Academy i USA. Här kan du läsa mer om Martin, www.strengthinside.com

Anette Forslund har en djup erfarenhet i att guida människor till fri-het och bättre mående, hon kommer i september vara klar med sin utbildning på Supercoach Academy.

Information

2 maj kl 18-20
Westmanska Palatset
Holländargatan 17, Stockholm
200 kr, betalas på plats
Föranmälan krävs eftersom de är begränsat antal platser. Välkommen!
[contact-form-7 404 "Not Found"]