Fokusera på att det är chill !

Av Annette Forslund

Att välja attityd

Min 22 årige  är på väg till Brasilien men han har bara kommit till Madrid. Första flyget till London igår morse blev inställt så de bokade om honom till Madrid. Det planet blev så försenat så han missade anslutningen till Rio De Janerio. Efter ha tillbringat halva natten och hela dagen i dag ensam på flygplatsen och fortfarande inte inte vet när han kommer i väg, ringde han precis.

– Mamma det är chill., jag har bara bestämt mig för det, och det funkar!

 

Intentionen är superviktig

Det är viktigt att ha en intention med  det vi gör. Om vi fokuserar på att vara lugn så märker vi tydligare när vi är motsatsen. Många gånger glömmer vi bort det och livet går på autopilot. Om vi sätter en intention för varje dag, eller för hela året, blir det mycket tydligare att se när vi är ute på villovägar. Vi påminner oss själva om vad som är viktigt. Min intention det här året är att göra ” på mitt sätt” och inte på rätt sätt. Det får jag ständigt påminna mig om när jag lockas av att följa alla råd och metoder om  hur man driver företag, uppfostrar barn, äter rätt, tränar rätt, etc.
Vad är din intention Vad är viktigt för dig ? Vad är det för styrka du vill utveckla?

Information som skrämmer

Idag får vi mer information på en dag än vad människor för tvåhundra år sedan fick på en hel livstid. Därför är det superviktigt att veta vilken information vi vill ta in och vad vi vill fokusera på. Och som vanlig vill jag påminna dig om att din egen inre visdom är den viktigaste. Det som talar till dig via den kropp, ditt hjärta och din själ. Den visdomen är inte alltid så lätt att höra eller ens att lyssna till eftersom den lätt försvinner av alla intryck som pågår utanför oss. Den här världen är styrd utan rädsla så för att inte ryckas med i galenskapen är det extra viktigt att ha kontakt med sitt inre. I hjärtat bor ingen rädsla utan där bor lugnet, visdomen och tilliten. Det är där vi hittar kraften, modet och en verklighet som vi själva skapar. Vad vill du skapa för verklighet  ?

Kärlek till dig

Annette

 

 

 

 

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette