Ett steg i taget

Av Annette Forslund

 Väck din visdom

Idag började coachutbildningen för ett nytt gäng härliga kvinnor. Jag har ett superkul jobb. Det känns inte som ett  jobb ens, det känns mer som en ynnest att jag får dela med mig av mig och lyssna till kloka visa människor. Transformativ coaching handlar om att väcka upp en visdom som vi alla bär på.

När vi kommer ihåg vilka vi är så gör vi det vi vill.

Lätt som en plätt, eller? På ett sätt är det faktiskt väldigt enkelt men vi har gjort det så komplicerat. Vårt ego gör det svårt. Vårt ego tror inte att de har något värde om det bara är enkelt. Kolla på Dali Lama, han sitter och småler för det mesta och plirar med ögonen. Det gör han för han vet vem han är. Han vet att han är en del av en större livskraft som han litar på till 100 %. Jag tror att det är så, för vad vet jag  vad Dali Lama tror 🙂  Om jag istället  utgår ifrån mig själv när jag känner mig så där vis, då har jag  100 % tillit till att allt blir alltid som det redan är uttänkt. Då stångas jag inte med mina egna tankar om jag skall göra si eller så eller är orolig för nåt. Jag gör bara mina grejer och det räcker.

Ett steg i taget

Jag tar ett steg i taget och funderar inte på vilket steg jag skall ta om en vecka. Jag är i flödet, jag är i nuet och jag är nöjd, tacksam och lugn. Det är en väldigt skön känsla. Det som tar mig bort från den känslan är när jag börjar tänka på att jag behöver ha kontroll på framtiden eller kontroll på hur andra människor skall vara. Då har jag lämnat mitt naturliga tillstånd och tror att jag måste sitta vid kontrollpanelen. Det vi alla behöver lära oss är att lämna över kontrollspakarna till högre instans. När jag slutar att blanda mig i det jag inte har något med att göra och istället fokuserar på mitt inre välmående, att följa det som är sant för mig. Inte det som är rätt utan det som är sant då samverkar jag med livskraften och då behöver jag inte ha kontroll då släpper jag spakarna och surfar med.

Det är kul, spännande och nytt att surfa, gör det du med 🙂

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette