Ett krossat glas på Hollywood Boulevard

Av Annette Forslund

I morse när Ritchie åkte till jobbet åkte jag med till Yogaworks yogastudio och yogade. Om jag hade  lyssnat till sinnet hade jag inte åkt med, då hade jag legat kvar i sängen istället. Som väl är har jag har lärt mig lyssna till den rösten som vill mig väl och inte den som tror att det är bättre att krypa ihop och skydda sig mot väderkvarnar som inte finns längre.  När jag praktiserar yoga kan jag känna styrkan i min kropp och hur den hjälper mig att få kontakt med mitt sanna jag. Yogapasset var rätt intensivt och på slutet av yogapasset när vi låg i savasana ( vilan) kände jag hur lugnet hade spridit sig i hela mitt system.

När jag kom ut efter yogan hade solen kommit fram och jag  började promenera längs Hollywood blvd.  Jag promenerade förbi tälten som de hemlösa hade slagit upp längs trottoaren. Jag passerade ungdomarna som försökte överrösta både varandra och stereon de bar på. Jag såg hur en bil körde in i en annan och hur hela glasrutan sprack och jag passerade kvinnan med de högklackade skorna och den lilla pudeln.

Sedan när jag ätit en god acaibowl på en av alla mysiga frukostcaféer som finns här i LA  och skulle beställa en Uber för att åka hem till tillbaka så dog telefonen och jag hade ingen laddare med mig. Tänk vad sårbara vi är utan telefon, jag har allt i telefonen. Vet inte hur man beställer en Uber utan att använda appen, kan inga telefonnummer och Ritchies adress har jag i telefonen. Försökte med några caféer och frågade om laddare men ingen kunde hjälpa mig.

Standard hotel i West Hollywood räddade mig där jag fick ladda telefonen i lobbyn. Medan jag satt och väntade på att den skulle ladda tänkte jag på att vårt inre liknar Hollywood blvd. Det händer mycket där inne. Det är många röster som hörs. Det finns en liten hemlös del i mig som tror hon kan bli totalt övergiven men också en rappare, en kvinna i högklackat och en crazy del som inte ens stannar fast glaset går sönder. Men det finns också den lugna oceanen, den som kan bevittna och se och förstå att egentligen är inget av det sant utan att vi lever i en illusion och det är vi som skapar den.

Så skönt det är när jag är i kontakt med oceanen, när lugnet har infunnit sig. När jag är på den här platsen så är också min kropp lugn, då känns det som “rädslocellerna” har tittat upp sträckt på sig lite, gäspat och sedan somnat om. De till och med pratar med varandra och säger- Allt är lugnt, vi behöver inte hålla vakt längre, allt sköts ifrån högre instanser så vi kan tryggt sova vidare.

 

 

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette