Tid för återhämtning

Av Annette Forslund

Precis kommit hem efter en hektisk dag. Coaching av klienter, föreläsning och varit på en ritual av att släppa gammalt för att välkomna nytt. Nu är klockan över 22.00 och jag vill krypa ner i min sköna säng och återhämta mig. Hur återhämtar du dig? Hur gör du för att skapa en skön balans i ditt dyrbara liv?

Kram.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette