Det blir alltid som vi tror

Av Annette Forslund

Hur är inte det viktiga

Om två dagar åker jag hem ifrån Los Angeles och jag för varje gång jag lämnar Ritchie, huset, bergen, solen  och havet så kännes det inte som jag åker hem utan som jag åker bort. Jag trivs här och vill stanna längre. Det som jag saknar är egentligen bara människorna i Sverige, mina människor som jag tycker om att vara med. Det skall också bli kul att ha det andra blocket av coachutbildningen och höra hur det har gått för alla härliga elever.  De har börjat coachat en massa klienter och jag är väldigt nyfiken vad de har haft för upplevelser av det. Jag skall också har föreläsningar och workshops. Jag älskar mitt jobb men jag skulle vilja göra samma saker här. Så nu ställer jag frågan till universum varje dag – Vad skall till för att jag skall kunna ha coachutbildning föreläsningar och workshops i LA? Jag är säker på att det går så jag vilar i tillit att det kommer att bli så när tiden är inne. Jag försöker verkligen ha mitt sinne öppet för möjligheter hela tiden, jag säger aldrig till mig själv att det inte går, utan tvärtom , jag vet att det går men jag vet inte alltid hur.

Lämnar tryggheten

Ritchie har sagt upp sig från sitt jobb. Ett jobb där han tjänar mer en miljon kronor per år. Det tycker jag är modigt. Jag tycker alla är modiga som vågar prova nya vägar. Han tycker friheten är viktigare än tryggheten. I USA har de inte 5 veckors semester utan de jobbar mycket mer än vad vi gör i Sverige. Efter att ha sett min livsstil så samlade han  så mycket mod så han vågade utmana sina rädslor. Han tackade mig och sa att jag var en bidragande orsak. Jag har inte tryckt på utan det har kommit ifrån honom själv när tiden var inne.

När vi bestämmer oss för att börja leva som vi vill och tro på det, så blir det så. Ofta berättar vi motsatsen till oss själva, vi förklarar varför det inte går och då blir det också så.  Många gånger är vi inte medvetna om vad vi tror eftersom det styr oss undermedvetet. För att se vad du tror på så kan du se hur du lever ditt liv just nu. Vi styrs alltid av våra värderingar. Gillar du inte det du ser så är det så himla fint att du kan förändra det. Om vi dömer det vi ser kan vi inte förändra. Varje gång du dömer något så stoppar du upp förändringen.

Så se och le och vet att oavsett hur det är just nu så kommer det alltid att förändras.

 

När tiden är inne

 

När tiden är inne så kommer du att säga upp dig, skilja dig , finna din drömpartner, få mer tid, mer passion och mindre stress. Men inte förrän tiden är inne och inte förr.  Under tiden medan du väntar kan du ha som mål att odla tillit och göra bra saker för dig själv, små steg på vägen som stärker din tro på att när du bestämmer dig för nåt så blir det så.

Vad kan du bestämma dig för idag som gör att du låter den goda spiralen spinna åt rätt håll ? Under de här ett och halvt åren jag och Ritchie har varit tillsammans så har han slutat röka och börjat tränat och yogat. När vi föst möttes drack han vin på kvällarna och somnade klockan 02.00. Nu somnar han klockan 22.30 och startar dagarna med att springa. Jag tror det har hjälpt honom i hans beslut att säga upp sig. Han har stärkt sin tro på sin egen förmåga.

Oavsett var du är någonstans i livet just nu så kan du göra små förändringar som ger dig mer tro på dig själv. Du är värd det, du gör det för din egen skull, för att livet blir så mycket härligare när tron och kärleken till oss själva ökar. Berätta för dig själv att det går, tro inte på dina egna bortförklaringar och ursäkter. Även om det känns hopplöst så kan det ändras fort. Det enda du behöver bestämma dig för är att tro på att det går oavsett vad din hjärna berättar för gamla historier så behöver du bestämma dig för att inte tro på dom. To på det goda, tro på kraften, kärleken och livet i sig.

Skickar  stärkande sol och kärlek från Los Angeles.

Annette

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette