Det blir alltid som du tror

Av Annette Forslund

Avslöjade

Allt börjar med vad du tror på. Vill du ändra något i ditt liv behöver du börja med vad du tror på. De mesta vi tror på vet vi inte ens om att vi tror på eftersom de är begravt i vårt undermedvetna. De avslöjar sig när du ser hur du agerar i olika situationer eftersom våra handlingar utgår ifrån de trosföreställningar vi har.

När jag var ute och reste så såg jag väldigt tydligt hur mina trosföreställningar endera gjorde mina resa härlig eller väldigt jobbig och hur olika trosföreställningar Ritchie och jag hade. En väldigt jobbig händelse inträffade när Ritchie var i väg och surfade och kom hem onykter eftersom hans nya surfkompisar hade bjudit på whisky. Han kom tillbaka till vår bungalow glad och upprymd och ville berätta hur han hittat en gemenskap med sitt folk.  Jag blev jättearg. ledsen och besviken eftersom i min verklighet kändes det som han hade svikit mig. Jag blev 7 år igen och hela händelsen påminde mig om när min pappa kom hem full. Han kom åt gamla sår som jag trodde jag hade bearbetat, och det gjorde väldigt ont.

Livet vill alltid väl

Nu efter en tid kan jag tydligt se att det skulle hända så jag äntligen fick läka min smärta av övergivenhet, ett av de djupa sår jag har haft och som styrt stora delar av mitt liv. Jag kunde se och läka det eftersom jag vet att jag är så mycket mer än en liten sårad sjuåring. Jag vet också att jag är en spirituell varelse i en mänsklig kropp och för att jag skall kunna leva fullt ut behöver jag släppa taget om gamla smärtor, tankar och känslor som håller mig tillbaka. Den vetskapen gör att jag alltid kliver upp när jag ramlar och som gör att jag litar på livet och vad de ger mig. Livet vill alltid väl. Jag tror inte det finns någon slump utan allt vi möter och är med om är för att vi skall växa som människor och blir den vi egentligen är. Vi är inga offer fast det kan kännas så ibland. Folk gör ingenting emot oss fast det verkligen kan kännas så. Ju mer vi kan förstå att vi skapar vår egen verklighet desto mer kraft får vi ta del av. Vi behöver både välja in och välja bort.

Varför har det då blivit så svårt att lyssna och att göra det vi vet är bra för oss själva? Svaret är att vi hela tiden har ett sorl i bakgrunden av andras förväntningar och krav och rätt och fel så vi hör inte den sanna rösten. Vi kan inte urskilja vad som är ett inlärt beteende och som faktiskt är sant. Vi är energivarelser, vi består av 99.999999 % energi så när vi förändrar vad vi tror på så förändras vår energi och vi ser något helt nytt.

Det är dags nu

Så vill du på riktigt verkligen börja höra din sanna röst ta möjligheten att köpa min webbkurs attrahera för ett kanonpris. Vi behöver tillsammans höja energin på den här planeten. Istället för 1 800 kr köper du den för endast 630 kr. Då får du tillgång till 25 inspelade avsnitt där du lyssnar till mig när jag berättar om hur livet egentligen fungerar. När du förstår det på riktigt vågar du släppa taget om det som inte ger dig glädje och din energifrekvens höjs. Det kommer i sin tur leda till att du kommer attrahera mer av det du vill ha i ditt liv. Det är verkligen inget att vänta på längre, världen behöver dig och din kraft- nu.

Klicka här för att komma till webbkursen och skriv in jagvill i rabattkupongsfältet så betalar du endast 630 kr 🙂

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette