Det är nu det händer

Av Annette Forslund

Inte som Ferdinand

Ni vet när man känner sig som en oxe. Inte för att jag egentligen vet hur oxar känner men jag upplever en sådan kraft inom mig som jag tror oxar har. De ser väldigt kraftfulla ut i alla fall när de böjer ner huvudet och bara springer rakt fram, målmedvetet och utan tvivel. Så känner jag mig och det är väldigt skönt. Jag vet inom mig att nu kan ingen stoppa mig för nu är det verkligen dags att kliva ut ännu mera med min kunskap, visdom och kraft. Allt som som behövs för att skapa förändring. I helgen skall jag ha en workshop som heter – Låt dina drömmar bli verklighet. Det är första gången jag har den workshopen med det namnet. Jag har haft många grupper förr men den här känns speciell. Jag kommer inte följa några metoder eller regler utan jag kommer bara att följa min intuition och min 18 åriga kunskapsbank som jag har samlat på mig sedan jag började jobba med människor. Jag har planerat övningar men jag tänker lita totalt på vad som kommer till mig under helgen för när jag är uppkopplad till den gudomliga källan så vet jag vad jag skall göra för att få det bästa resultatet för deltagarna. Det känns som när jag var liten och  var i Stockholm för första gången. Jag och min lillebror skulle få gå på Gröna Lund och jag var både pirrig och exalterad. Jag var  så redo att sätta mig i berg och dalbanan fast det var lite läskigt.

Nu är det dags

De två sisa föreläsningarna jag har haft har varit fullsatta och jag har bara pratat utifrån de som kommer till mig. Ingen föreläsning blir exakt den andra lik. Jag tror det beror på vilka som lyssnar och vad de behöver höra för budskap. På en föreläsning pratade jag mest om hur vi hittar modet att agera medan på en annan pratade jag mer om kärleken till sitt inre barn och hur våra vibrationer blir till.  Den jag hade i februari  hade jag så roligt på så det var en deltagare som kom fram till mig efteråt och sa att jag borde bli standup 🙂  Jag har slutat försöka kontrollera vad som skal ske och försöker verkligen lita på att det skall bli som det skall bli fast det inte är helt enkelt att släppa spakarna till högre instans. Jag märker är att ju mer jag verkligen släpper desto mer kraft får jag. När jag kliver ur vägen med mitt ego och mina trosföreställningar om hur saker borde vara eller inte vara. Det enda jag egentligen vet är jag är redo att bemästra scenen, att steppa fram och att skina fullt ut i dagsljus.  Jag vet att jag hela livet har hållit tillbaka min kraft eftersom jag har en gammal tro att den kan skada.

Men nu är det dags att väcka den helt och fullt till liv och att bli den drottning jag är. Precis som du är, som vi alla är. Ingen vinner på att vi förminskar oss. Det är dags nu! Hänger du på?

 

Nästa workshop jag har med samma tema är den 8- 9 juni. 

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette

Behåll lugnet

Förra inlägget jag skrev så beskrev jag hur jag blev lurad av en Rikshadriver i Bombay och hur arg jag blev. Funderade på det senare och såg hur stressad jag var och hur min energi var jämförelse med när jag sedan  flög från Kathmandu till Pokhara där jag befinner mig nu.

Jag hade gått om tid på mig och behövde absolut inte stressa när jag kom till flygplatsen. Jag åkte inrikes så det var en liten flygplats men med många avgångar. Jag fattade inte mycket av vad jag skulle gå och hur bagaget skulle skannas.  Men jag frågade mig fram och log och det funkade bra, de var vänliga och hjälpsamma. När jag checkat in mitt baggage hade jag en timme kvar innan boarding så jag  köpte en kaffe och en kexpaket, hade inte ätit nåt för jag gick vilse på förmiddagen i Kathmandu  🙂  och satt mig för att vänta på boarding. Förstod ingenting av tavlan där det stod vilket plan som skulle avgå var och när. Tiderna som blinkade hade redan varit och det blinkade boarding hela tiden. Men jag stressade inte upp mig utan kunde inte låta bli att le inombords. Allt är en enda röra men de verkar ändå ha koll i kaoset. Hittade en annan tjej med ryggsäck som satte och väntade så satte mig med henne och sedan hjälpte vi varandra och tyda och gå fram till disken lite då och då och fråga om det var vår tur att boarda. När det äntligen var dags så kände killen igen oss och kom fram och sa till.

I planet fick jag sitta med en man som såg extra prydlig ut, kostym och fina skor med välkammat hår.Vi började prata och han berättade att han jobbade med säkerhetsfrågor. Han ställde många frågor om livet i Sverige. När jag beskrev hur många av oss var skilda och hur våra barn flyttade mellan föräldrarna varannan vecka och hur vanligt det var med bonusfamiljer skattade han så det mullrade ifrån magen.Han tyckte det verkligen lät både roligt, konstigt och förvirrande för alla inblandade.

När jag klev av planet så stod det massor av militärer på flygplatsen och mannen som suttit vid mig fick ovationer och stora blombuketter. Jag vinkade lite i smyg när han försvann in i en byggnad omringad av fans och förstod att han var nog högt uppsatt när det gällde säkerhetsfrågorna.

Innan jag hittat min väska så kom han fram till mig och gav mig hans nummer och sa om jag behövde hjälp med något så fanns han där  och sedan frågade om jag ville ha skjuts till hotellet. Han ordnade med en bil och fyra militärer som skjutsade mig fram till mitt fina lilla hotell som jag bokat för bara 250 kr natten. Ett jättemysigt hotell med utsikt över bergen  som jag verkligen stormtrivs i.  Här kan jag sitta och bara glo på utsikten, älskar det.

Tänk så olika det kan vara och  jag lär mig hela tiden. Det är som  universum alltid vill berätta för mig att  inte hetsa upp mig och att inte stressa. Inget blir bättre av det.

I morgon skall jag ut och vandra i Himalaya i fem dagar och  skall bli jättespännande. Jag hoppas mitt illa knä hållet,sänd gärna  helande tankar.

 

 

Kramar

Annette