Det är nu det händer

Av Annette Forslund

Inte som Ferdinand

Ni vet när man känner sig som en oxe. Inte för att jag egentligen vet hur oxar känner men jag upplever en sådan kraft inom mig som jag tror oxar har. De ser väldigt kraftfulla ut i alla fall när de böjer ner huvudet och bara springer rakt fram, målmedvetet och utan tvivel. Så känner jag mig och det är väldigt skönt. Jag vet inom mig att nu kan ingen stoppa mig för nu är det verkligen dags att kliva ut ännu mera med min kunskap, visdom och kraft. Allt som som behövs för att skapa förändring. I helgen skall jag ha en workshop som heter – Låt dina drömmar bli verklighet. Det är första gången jag har den workshopen med det namnet. Jag har haft många grupper förr men den här känns speciell. Jag kommer inte följa några metoder eller regler utan jag kommer bara att följa min intuition och min 18 åriga kunskapsbank som jag har samlat på mig sedan jag började jobba med människor. Jag har planerat övningar men jag tänker lita totalt på vad som kommer till mig under helgen för när jag är uppkopplad till den gudomliga källan så vet jag vad jag skall göra för att få det bästa resultatet för deltagarna. Det känns som när jag var liten och  var i Stockholm för första gången. Jag och min lillebror skulle få gå på Gröna Lund och jag var både pirrig och exalterad. Jag var  så redo att sätta mig i berg och dalbanan fast det var lite läskigt.

Nu är det dags

De två sisa föreläsningarna jag har haft har varit fullsatta och jag har bara pratat utifrån de som kommer till mig. Ingen föreläsning blir exakt den andra lik. Jag tror det beror på vilka som lyssnar och vad de behöver höra för budskap. På en föreläsning pratade jag mest om hur vi hittar modet att agera medan på en annan pratade jag mer om kärleken till sitt inre barn och hur våra vibrationer blir till.  Den jag hade i februari  hade jag så roligt på så det var en deltagare som kom fram till mig efteråt och sa att jag borde bli standup 🙂  Jag har slutat försöka kontrollera vad som skal ske och försöker verkligen lita på att det skall bli som det skall bli fast det inte är helt enkelt att släppa spakarna till högre instans. Jag märker är att ju mer jag verkligen släpper desto mer kraft får jag. När jag kliver ur vägen med mitt ego och mina trosföreställningar om hur saker borde vara eller inte vara. Det enda jag egentligen vet är jag är redo att bemästra scenen, att steppa fram och att skina fullt ut i dagsljus.  Jag vet att jag hela livet har hållit tillbaka min kraft eftersom jag har en gammal tro att den kan skada.

Men nu är det dags att väcka den helt och fullt till liv och att bli den drottning jag är. Precis som du är, som vi alla är. Ingen vinner på att vi förminskar oss. Det är dags nu! Hänger du på?

 

Nästa workshop jag har med samma tema är den 8- 9 juni. 

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här

Annette Forslund

Jag har drivit eget företag i 25 år och arbetat med människor i utveckling i 14 år. Jag är ICF-certifierad coach Transformativ coach certifierad av Michael Neil i Los Angeles. Auktoriserad psykosyntesterapeut, yogalärare och Mindfullness-instruktör. Jag har utbildat ett 100-tal coacher i Nya Tidens Coachutbildning, har ett förflutet i försäkringsbranchen och har varit delägare i Max Matthiessen. Det viktigaste i mitt liv är att vara arkitekten i mitt eget liv och skapa min egen verklighet.

Ta min webbkurs!

Skapa en ny verklighet för inre och yttre framgång

Läs mer här
Läs mer från Annette